Bildirim
''EP-AGF6110-M'' Acil Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
everest'i yükleyerek onboard bileşenlerin adlarını öğrenerek yükleyebilirsin tüm driverları... -
everstultimate değilmi tama hemen yukleyıp yapıyorum dedıgınızı -
quote:
Orjinalden alıntı: slothful
everstultimate değilmi tama hemen yukleyıp yapıyorum dedıgınızı
evet everest ultimate'a göre tüm bileşenlerin tek tek driverlarını indirebilirsin... -
Dediğinizi yaptım tabi buarada ew-cafe ew-cafe yaptım sım bus ve lanı kurdum nvidiaymıs ama sound driverı bulamdım C-media audio driver5.12.1.34 dıyor ama ultimate de ise ReaLTEK alc883 diyor sımdı bırını buldum c mediayı bulamadım dıgernı kurmaya gıdıyorum haber weırım sonucu -
quote:
Dediğinizi yaptım tabi buarada ew-cafe ew-cafe yaptım sım bus ve lanı kurdum nvidiaymıs ama sound driverı bulamdım C-media audio driver5.12.1.34 dıyor ama ultimate de ise ReaLTEK alc883 diyor sımdı bırını buldum c mediayı bulamadım dıgernı kurmaya gıdıyorum haber weırım sonucu
audio driver'ı buradan indirebilirsin:
http://drivers.softpedia.com/get/SOUND-CARD/REALTEK/Realtek-ALC883-Audio-Driver-V51005296.shtml
-
geldim maalesef olmadı şimdi sizin verdiğinizi indirdim onu götürüp deneyeceğim sonrada hepsini toplayıp bir yere yükleyeceğim ben cektim başkası cekmesın -
tesekkurler hersey ıcın ama maalesef sanırım ethernet kartı almam gerekıyor saolun hersey ıcın -
quote:
tesekkurler hersey ıcın ama maalesef sanırım ethernet kartı almam gerekıyor saolun hersey ıcın
hayır gerekmez... bios'dan açık mı "lan"? eğer açıksa yanlış sürücü yüklemişsindir o kadar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X