Şimdi Ara

''EP-AGF6110-M'' Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ''EP-AGF6110-M'' epox marka anakartım anakart cd mi bulamıyorum ,driverlarını birtürlü bulamıyorum kendi sitesinde buldum fakat onlarda bir türlü inmiyor hata veriyor yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• everest'i yükleyerek onboard bileşenlerin adlarını öğrenerek yükleyebilirsin tüm driverları...
  • everstultimate değilmi tama hemen yukleyıp yapıyorum dedıgınızı
  • quote:

Orjinalden alıntı: slothful

everstultimate değilmi tama hemen yukleyıp yapıyorum dedıgınızı

evet everest ultimate'a göre tüm bileşenlerin tek tek driverlarını indirebilirsin...
  • Dediğinizi yaptım tabi buarada ew-cafe ew-cafe yaptım sım bus ve lanı kurdum nvidiaymıs ama sound driverı bulamdım C-media audio driver5.12.1.34 dıyor ama ultimate de ise ReaLTEK alc883 diyor sımdı bırını buldum c mediayı bulamadım dıgernı kurmaya gıdıyorum haber weırım sonucu
  • quote:

Dediğinizi yaptım tabi buarada ew-cafe ew-cafe yaptım sım bus ve lanı kurdum nvidiaymıs ama sound driverı bulamdım C-media audio driver5.12.1.34 dıyor ama ultimate de ise ReaLTEK alc883 diyor sımdı bırını buldum c mediayı bulamadım dıgernı kurmaya gıdıyorum haber weırım sonucu

audio driver'ı buradan indirebilirsin:

http://drivers.softpedia.com/get/SOUND-CARD/REALTEK/Realtek-ALC883-Audio-Driver-V51005296.shtml

• geldim maalesef olmadı şimdi sizin verdiğinizi indirdim onu götürüp deneyeceğim sonrada hepsini toplayıp bir yere yükleyeceğim ben cektim başkası cekmesın
  • tesekkurler hersey ıcın ama maalesef sanırım ethernet kartı almam gerekıyor saolun hersey ıcın
  • quote:

tesekkurler hersey ıcın ama maalesef sanırım ethernet kartı almam gerekıyor saolun hersey ıcın

hayır gerekmez... bios'dan açık mı "lan"? eğer açıksa yanlış sürücü yüklemişsindir o kadar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.