Sorunum EP 45 UD3R anakarta sahibim ve işletim sistemi olarakta Vista ultimate 64 bt kullanıyorum. Yalnız pc masaüstünde iken sistem hazırda beklet moduna yada uyku moduna geçirip sonrasında tekrar pc başına oturup,uyku modundan çıkması için mouse'u tıkladığım tekrardan başlamıyor! sürekli 3-4sn saniyeliğine açılıp kapanıyor.. sorunun anakarttan olduğunu düşünüyorum çünkü daha önce aynı sistem ile MSİ anakart kullanır ama bu şekilde sorun yaşamıştım.Anakartımı 8x534 FSB ile kullanıyorum.Overclock sonrası EİST fonksiyonu ve speed step gibi fonksiyonları DİSABLE yapıyorum ve bir kaç kullanmadığım yeri daha DİSABLE yapıyorum.Acaba Bios'ta nereyi disable yaptığım için bu anakart uyku modundan sonra bir türlü masaüstünü açamıyor?? Çünkü CLR CMOS yapıp bios'u sıfırladığımda standart hızında masaüstündeyken uyku moduna alıp yeniden çalıştırdığımda çalışıyor hemen masaüstü geliyor! Bu konuda beni aydınlatabilcek siz sevğili DonanımHaber severlerden yardım istiyorum..
Yok mu bir fikri olan ey ahali??? Bu arada bios olarak son sürüm F12 yüklü.
vayyy arkdaş, bir allahın kuluda bu konu hakkında fikri yok mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme