Şimdi Ara

Epic'de %50 İndirim + 80/60 Kupon |Cyperpunk 65 | RDR2 88 | Metro Exodus Gold 29 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
6
Favori
12.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • call of 2019 için bir kampanya yok mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

modern warfare i kastediyosanız yüzde 67 indirimde şuan.ancak güncel kurla çok pahalıya gelecektir.eskiden vpn ile alınıyordu ama o olay kalktı.oyunu hesap olarak satan birilerine bakın dh ikinci elde

• Mafia 2 ve 3 definetive edition ların fiyatlar uygun 16 TL herbiri, 1 hariç.

• rdr2 & cyberpunk ı aldım ayrı ayrı. 3060ti çalışsın biraz... Onu mu alsam bunu mu alsam derken gözümü kapadım ikisini de aldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 17 Aralık 2021; 15:4:51 >
  • Ben de Far Cry 6, Horizon Zero Down, Mafia Definitive Edition, Watch Dogs Legion aldım. Hepsi 290 Tl tuttu.

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt

Konu başlığına attım seni etiketleyemedim kusura bakma mesaj linkini bırakabildim

• Assassin's Creed Valhalla Season Pass kuponla 29,50'a gelir, (+74,5 temel oyunla) Gold Edition 104 liraya gelmiş olur diyordum ama kupon DLC'lerde geçerli değilmiş...

• H A N kullanıcısına yanıt

bu season pass alınca ne oluyor yeni gelen DLC'ler ücretsize mi düşüyor?

• uahmettt kullanıcısına yanıt

Epic'te pek bir detay yoktu, indirim olmayınca içeriğini araştırmadım.

• Metro exodus standart neden golddan daha pahalı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hopemd kullanıcısına yanıt

Ben de şaşırdım , hangi sürümü almamız lazım acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beckonn B kullanıcısına yanıt
    Evet hocam garip, insan bu durumda bilmediğimiz bir iş vardır diye düşünüyor

gold alman gerek içinde tüm dlcler var

• PC enhanced versiyonu , gelişmiş grafikler mi var ?

• hopemd kullanıcısına yanıt

topikler değişik bir indirim yapmışlar :)

Metro Exodus sahipleri, minimum gereksinimlerinden biri Işın İzleme Özellikli GPU olan nefes kesici görsel yükseltme Metro Exodus PC Enhanced Edition'ı da almaya hak kazanacak.

Metro Exodus DLC'si de Enhanced niteliğinde. Metro Exodus Expansion Pass'i ya da The Two Colonels/Sam’s Story DLC'lerini ayrı ayrı satın aldığında bu içeriğin Enhanced versiyonuna Metro Exodus PC Enhanced Edition üzerinden erişim hakkı kazanacaksın.

• BF 2042 standart versiyon kupon ile bedavaya geliyor resmen. Yaklaşık $13 gibi bir fiyata geliyor bu kur ile. Bende olmasa kaçırmazdım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.