Herkese merhaba, epic games de indirim olduğu için fc 24 oyununu aldım. EA uygulaması ile Epic Games uygulaması eş. Yani oyunlar iki uygulamada da gözüküyor. Forumlarda ki tüm çözümlerden tutun yabancı çözümlere kadar ne varsa yaptım. Sonuç sıfır. Oyun hiç bir şekilde açılmıyor. ''YOU CAN DOUBLE CLICK ON GAME TILES TO QUICKLY LAUNCH A GAME' Kısmında kalıyor. |
Epic Games FC 24 Neden Açılmıyor?
"FC 24 açılmıyor" veya "FIFA 24 açılmıyor" sorununu yaşıyorsanız, bunun birkaç nedeni olabilir. Bu sorunları gidermek ve Epic Games FC 24'ün sorunsuz çalışmasını sağlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:
-
Oyun Dosyalarını Doğrula: Epic Games Launcher'ı aç, "Kütüphane" sekmesine git ve "FC 24"ü seç. "Ayarlar" simgesine tıkla ve "Doğrula"yı seç. Bu işlem bozuk veya eksik oyun dosyalarını kontrol edip onaracaktır.
-
Grafik Sürücülerini Güncelle: Güncel olmayan grafik sürücüleri, oyunların düzgün çalışmasını engelleyebilir. Grafik kartının üreticisi tarafından sağlanan en son sürücüleri indir ve yükle.
-
Antivirüs Yazılımını Geçici Olarak Devre Dışı Bırak: Bazı antivirüs programları, yanlışlıkla oyun dosyalarını karantinaya alabilir. Oyunu başlatmadan önce antivirüs yazılımını geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.
-
Uyumluluk Modunu Değiştir: Oyunun kısayoluna sağ tıkla, "Özellikler"i seç ve "Uyumluluk" sekmesine git. "Bu programı uyumluluk modu için çalıştır" seçeneğini işaretle ve açılır menüden eski bir Windows sürümü seç.
-
Ek Yüklemeler Yap: Epic Games FC 24, çalışmak için ek yazılım bileşenleri gerektirebilir. Epic Games Launcher'da "FC 24" oyununun altında "Ekstralar" bölümünü kontrol et ve eksik bileşenleri indir ve yükle.
Bu adımları izledikten sonra Epic Games FC 24'ün tekrar düzgün çalışması gerekir. Sorun devam ederse, daha fazla yardım için Epic Games Destek ekibiyle iletişime geçmende fayda var.