Şimdi Ara

Epic Games hacklendi, 200 GB veri çalındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fortnite'ın geliştiricisi Epic Games'in Mogilevich adını kullanan bir çete tarafından fidye yazılımı saldırısına maruz kaldığı bildirildi. Aktarılanlara göre Mogilevich, Epic Games'in sunucularından e-posta, şifreler, tam ad, ödeme bilgileri, kaynak kodu ve daha fazlasını içeren 189 GB boyutunda veri çalmayı başardı. Mogilevich, çaldığı verileri darkweb’de bir fiyat belirtmeden satışa sundu.

Çalınan Epic Games verileri satışa çıktı

Hacklenen verilerin Epic Games çalışanlarının mı, müşterilerinin mi yoksa her ikisinin mi olduğu şimdilik belirsizliğini koruyor. Mogilevich adlı grup verileri satışa sunsa da bir kanıt paylaşmamış durumda. Ayrıca Epic Games’ten de bu yazı yazıldığı sırada resmi bir açıklama gelmiş değil. Bununla birlikte Mogilevich, 4 Mart’a kadar süre vermiş durumda. Bu grup daha önce de Nissan'ın yan kuruluşu Infiniti USA’i hedef almıştı.

Ayrıca Bkz.Rise of the Ronin'den yeni fragman yayınlandı

Bununla birlikte grup, 4 Mart’a kadar çalınan verilerin satılmaması/alınmaması halinde ne yapacağını söylemedi. Hatırlanacağı üzere 2023'ün sonlarında PlayStation'ın Spider-Man stüdyosu Insomniac Games de benzer bir saldırı soncunda hacklenmiş ve fidye ödemeyi reddetmişti. Bunun sonucunda saldırıyı yapan Rhysida grubu, aralarında yakında çıkacak Wolverine oyununun erken halinin de olduğu yüklü miktarda (çalışan bilgileri, kaynak kodları, gelecek planları vb. her şey) veriyi yayınlamıştı.

Kaynak:https://wccftech.com/epic-games-hacked/

• böyle büyük firmaların yıllardır oluşturdukları dataları emekleri verileri çalanların her türlü yöntem kullanarak yakalanması ağır müebbet yatırılması gerekiyor.

• şifreleri degiştirmek ek güvenlik saglar mı arkadaslar ?

• Ne diyorsun yaw !

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim bilgileri geri verin layn

• casanowa733 C kullanıcısına yanıt
    Açık bırakmasın bi zahmet koskoca teknoloji firması, onların işi bu açık bırakmamak firmanın sorumluluğu

• Epic Game canımız, mogilevich düşmanımız hepsini evinden aldıracağız veledi zinalar sizi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvah 😳

• casanowa733 C kullanıcısına yanıt
    Maalesef baklava çalanda ülkemizde 29 yıl yiyor fakat devleti soyan vergi kaçıran adam öldüren torpilliyse hiç bir şey olmuyor

• Editor "gurup" yazmis. Kimler kimler editor oluyor

• Lan benim GTA mı çalmayın

• haktan24 kullanıcısına yanıt
    Tabii ki burda söz konusu aynı mail ve şifreyi başka yerde kullanman her yerde deneyeceklerdir sms mail kodu vs açık diye rahat oluyoruz ama bunu yapmadığımız yerler çıkacaktır

• crepeer39 C kullanıcısına yanıt
    Bu Metin böyle, yazdığı her makalede yazım hatası, çeviri hatası ve dilbilgisi hatası muhakkak oluyor.

• Bu haftanın ücretsiz ürünü biz olduk arkadaşlar :)

• Sunulsa da yazılacak yerde sunsa da yazılmış. Sonucunda yerine soncunda yazılmış. Düzeltilmesi rica olunur

• Muhtemelen rustur. Sonra bu steam ve epic çok rahatlar bana göre. Sunucularını özellikle mi korumuyorlar? Sonra ben hep şu beleş ve çok kullanıcısı oyunları şüpheli bulmuşumdur. Online ve beleş oyunlardan uzak duruyorum artık.

• Şaşırdım.

• sanal kart giriyorum o yüzden böyle sitelere :D

• Sanal kart girmek en temizi girdim baktım sanal girmişim 77 tl var içinde .Hackleyen arkadaş tenezzüh ediyorsa alabilir bankaya girip sanal kartı iptal etmeye değmez. 

• Galaksinin reyisi bunu beğendi...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.