Şimdi Ara

Epic Games hacklendi, 200 GB veri çalındı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
4.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denile kullanıcısına yanıt
    Asiri guldum hakkinizi helal edin :)

• OHAHELAL kullanıcısına yanıt

Bu noktada banka, kripto borsası vb. yerlerde farklı mail adresleri kullanmamak önemli.

• denile kullanıcısına yanıt

Süper yorum  

• olm daha 1 hafta oldu hesap açalı beni mi beklediniz yaw?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skywalkercry S kullanıcısına yanıt
    baklava çalanlar da feto yargısı vardı temizlendi hak hukuk adalet yok dendi muhalefet de hangi kişi vergi kaçırmış

• Gt95 G kullanıcısına yanıt
    Temizlendi mi 🤣 şimdide başkası ele geçirdi değişen bir şey yok vergi kaçırmayan mı kaldı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hands0meJack kullanıcısına yanıt

muhittin topalak from kazlıçeşme hocam 

• Epic'te tek kuruş harcamadığım için bugün de yırttım. Hesabımdaki bedava oyunları çalmaya tenezzül edecek kadar ufalanlar düşünsün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt

niye sanal kartın limitini sıfır yapmıyorsun? benim limit hep sıfırdır. bir şey alacağım zaman o ürün kadar limit girerim internet bankacılığından o da alır almaz otomatik sıfırlanıyor zaten.

• cumur C kullanıcısına yanıt

Bu şey gibi bir hırsız gelip kilitli kapınızı zorla açıyor, evinizi soyuyor ve gidiyor. Siz polise gidince de polis size "sen de daha sağlam kapı taksaymışsın, banka kasası gibi olsaydı soyamazlardı" diyor. Mantıklı geldi mi?

Kırılmayacak kapı, girilmeyecek kasa, açılmayacak kilit yoktur. Dünyanın en güvenli yazılımı da olsa kırılabilir. Öyle olmasa zaten kimse güvenlik için çalışmazdı. Her zaman negatifi olacak. Siz radar izi düşük uçak yapacaksınız, radar bir şekilde gelişecek ve sizin yeni ve görünmez uçağınızı yakalayacak. Sonra siz daha görünmez olsun diye çalışacaksınız sonra radar da daha düşük izi yakalamak için çalışacak.

Böyle olmasa zaten dünyada gelişim olmaz, hâlâ taşı taşa vurarak ateş yakıyor olurduk. Yineliyorum girilmeyecek kasa yoktur. Fiziki ya da yazılımsal fark etmez. Her kilidi açacak bir yol bulunmuştur hep, bulunmaya devam edecektir.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    O zaman şöyle düşün aynı polis kardeşim sende tüm dünyanın malı var kapıyı kikitlemeden gitmişsin hırsıza davetiye çıkarmışsın derse ne olacak, kim haklı bu işte, milyonlarca veriyi koruması gereken firmami yoksa bir gurup hırsız mı nereden bakalım konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 29 Şubat 2024; 10:51:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Almalarına gerek yok, isteseler ben de verirdim. Sanal kartım tanımlı olduğu için hiç sıkıntı yok...??

• çift faktör açabilirsin şifreden daha güvenli.

• Milletin bilgilerini satıyorlar ismine de " HACKLENDİK" diyorlar, bakalım bu yalanlar ne kadar devam edecek.

• sıkıntı yapma 2 adımlı doğrulama var en kotu 1-2 kere satın alma isteği atarlar

• Gül gibi verilerimiz gitti yine.

• cumur C kullanıcısına yanıt

Kapı kilitli değil mi yazıyor? Böyle bir şey nerede? Hırsızın hiç suçu yok hocam senin mantıkla. Maaşallah. La Case De Papel sonrası oluşan bir durum sanırım. Ben diyorum her kilit kırılır sen inatla daha sağlam yapsaydın diyorsun. Dünyanın en güvenli yazılımı bile % 100 güvenli değildir. Yok öyle bir şey çünkü. Öyle bir teknoloji yok. Olmayan bir şeyi istiyorsun. Olmayan bir şeyi yapamıyor diye de mağdurlara yüklüyorsun suçu.

Kimlik hırsızlığına karşı güvenlik hizmeti sunan dünyanın en büyük firmalarından birini bile hecklediler. Adamlar kasa satıyor, dükkanları soyuldu. Ne yapabilirsin?

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Bakın ben kapı kilitli yada kikitsiz mevzusunda değilim anlatamadım sanırım, siz firmanın üstün şekilde verileri koruduğu kanaatine nereden vardınız, hepsi için söylüyorum bunu epic games ten bağımsız, nereden belli danışıklı dövüş olmadığı ki bunu çok firmada gördük çalınan verilerimiz oldu sonuç itibari ile, direkt neden firmayı savunalım, sonuçta bizim verilerimiz ile para kazanıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 29 Şubat 2024; 13:12:2 >
  • Yine kopyala yapıştır bir haber... Yani aldığınız haberi nereden aldığınıza, kaynakların güvenilirliğine neden bakmayıp araştırma yapmayıp gelişigüzel yapmış olmak için haber yapıyorsunuz?

Arkadaşlar içiniz rahat değilse eğer yeni kart sipariş verin bankadan, epic gameste 2FA aşamasını etkinleştirin ve sanal kart kullanın ( bunun yapılması gerekiyor muhakkak ) fakat,

Bu grup daha önce de bu tarz biz hack yaptık bize istediğimiz parayı verin yoksa bütün bilgileri satarız şeklinde bi aksiyona girmişti fakat bir şey olmamıştı, hatta bu hackledik diyenlerin hacklemediği ortaya çıkmıştı. Yalan yani, büyük ihtimalle bu hackte yalan, tamamen şirketi kopartmak için yaptıklarını düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.