|
Bildirim
yeter artık kimsenin oynamadıgı çöp oyunları verme |
Bu şekilde hayattan hiçbir zevk alamazsın. Control, Prey, Vampyr, Neon Abyss gibi gayet kaliteli oyunlar verildi ücretsiz şekilde. Ayrıca bugün verilen oyun tarzında indie oyunları siz sevmeseniz bile seven milyonlarca insan var. Fiyatı düşük diye oynanış süresi düşük kalitesiz oyunlar değil bu oyunlar. Hadesi 200 saat oynayan arkadaşım var bu mantığa göre 40 TL oyuna çöp mü diyeceğiz? Bugün verilen oyun 12-14 saat oynanış sunuyor gayette oynanabilir indie severler için |
Bu arada Gog.com un bugün verdiği ücretsiz oyunda bu oluyor.
https://www.gog.com/game/xmorph_defense_complete_edition Gog.com bu ay dört tane oyun veriyor ve şu ana kadar çıkan üç oyun tırt çıktı. Dördüncü oyun 3 Ocakta ama ben hiç ümitli değilim. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
yeter artık kimsenin oynamadıgı çöp oyunları verme |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 27 Aralık 2021; 20:32:13 > |
Bu şekilde hayattan hiçbir zevk alamazsın. Control, Prey, Vampyr, Neon Abyss gibi gayet kaliteli oyunlar verildi ücretsiz şekilde. Ayrıca bugün verilen oyun tarzında indie oyunları siz sevmeseniz bile seven milyonlarca insan var. Fiyatı düşük diye oynanış süresi düşük kalitesiz oyunlar değil bu oyunlar. Hadesi 200 saat oynayan arkadaşım var bu mantığa göre 40 TL oyuna çöp mü diyeceğiz? Bugün verilen oyun 12-14 saat oynanış sunuyor gayette oynanabilir indie severler için < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 27 Aralık 2021; 21:8:47 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sıradaki oyunlar Moving Out,Salt and Sanctuary ve Tomb Raider Serisi. |
Alın işte boş yapmayın. Ben fazla oyun oynamadığım halde alıyorum. İleride belki oynarım. |
|
|
ne alaka rx580 ile sorunsuz bitirdim, gayet güzeldi oyun. |
4k full ayarlarda aç diyeceğim o kartla açamazsın ne demek istediğimi anlamamışsınız. |
2k oynadım grafik anlamında gayet yeterliydi. Şu an konsolda 4k oynayabilirim ama uzun sürdüğü için bir daha başlayasım gelmiyor. |
Yine anlamadın neyse.İyi eğlenceler. |
Böyle yazıpta tutan yorumları görüyorum acaba bizim bilmediğimiz bi kaynak mı var :) |