leş |
Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu erişime açıldı (3. sayfa)
-
-
Arkadaşlar siz ne bekliyorsunuz anlamadım ki ?
Adamlar NBA 2K21 verdiler oyun bilmem kaç yüz liralık bir oyun.
Ama onu bile beğenmeyenler oldu, yani bu adamlar her hafta pahalı oyun verse de beğenmiyorlar, among us oyununa laf etmeleri normal yani.
-
Haklısın ama nba Türkiye de toplasan kaç kişi oynuyor muamma. Şahsen ben geçen sene ps plus ile verdi 2020 yi kütüphaneye ekledim, hiç indirmedim bile. Hiç heyecan yaratmadı, modası geçmeyecek b kalitede bile oynanan bi oyun olsa çok daha iyi olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fakirlere yaranılmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aescaAnayasal suç işlediğinin umarım farkındasındır.
Alıntıları GösterYahu bi uza ya. Sanki sadece senin dilin.
-
Tüm dünyaya ücretsiz veriyorlar bu oyunu.
Adamlar Türkiye'ye özel mi oyun versinler bir de ?
-
Teşekkürler Epic
-
Bedava oyun diye eleştirmem ama gizemli oyun diye söyleyip geçen hafta 420 liralik nba 2k21 i bedava verdikten sonra ayni sekilde gizemli oyun adi altinda bu oyunu vermeleri tutarsizlik bedava oyun veriyor hala memnun olan yok vb seyler gereksiz burada insanlar bedava oyun vermelerini elestirmiyor cilgin oyun gizemli oyun vb kelimelerle beklentileri yukseltip among us vermelerini elestiriyor yoksa tabiki su an oyunculari dusunen platformlardan biri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen bu oyuna para verip aldigin icin sonradan bedava oldugi icin boyle ysziyorsan gta5 parayla alanlar napsin hocam 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zamanı geçti ama yine de arkadaş ortamı ile sarabilir.
-
Ben onu demiyorum rezillik felan yazan olmuştu yuh dedim artık. Bu arada seveni de vardır oyunun onu bilemem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
NBA aldım teşekkür ederiz :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X