Şimdi Ara

Epic Games'in dördüncü ücretsiz oyunu erişime açıldı! 21-22 Aralık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Epic Games'in dördüncü ücretsiz oyunu erişime açıldı! 21-22 Aralık
    Oyuncuların en büyük ikinci kalesi Epic Games Store, ücretsiz oyun fırsatlarına devam ediyor. Kaçıranlar için yılbaşına özel gizemli oyun dönemi halihazırda başladı ve kullanıcılara her gün yeni bir oyun sunulacak. Geçtiğimiz saatlerde ise Epic Games'in 21-22 Aralık hediyesi erişime açıldı. 

Epic Games'te bugünün ücretsizi: TerraTech

Epic Games mağazasında bugünün merakla beklenen ücretsiz oyunu TerraTech oldu. Açık dünya hayatta kalma oyununda farklı gezegenlerin kaynaklarını elde ederek büyümeye çalışıyorsunuz. Aynı zamanda düşmanlardan korunmak için savaşıp savunma sisteminizi kurmanız ve araçlarınızı gelişmeniz gerekiyor. Steam'de 6,24 dolara satılan oyun 18.400 fazla incelemeye sahip ve bunların ortalaması "çok olumlu". 

Ayrıca Bkz.Steam "Kış İndirimleri" başladı! İşte fiyatı düşen oyunlar

Daha önce de belirttiğimiz gibi oyunu 22 Aralık 2024 Türkiye saati ile 19:00'a kadar Epic Games'ten kütüphanenize eklemeniz gerekiyor. Böylece tamamen sizin olacak.

Peki Epic Games'te ücretsiz oyunlar nasıl alınıyor?

Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye gitmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp ''Yükle'' diyerek kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak oyunları almak için Epic Games hesabınızla giriş yapmanız gerektiğini hatırlatalım.

TerraTech

Kaynak:https://store.epicgames.com/tr/

• Bir beklentim yok o yüzden verdiği oyunları eleştirmiyorum. Vermeyede bilir. Mecbur değiller. Bu sebeple eleştirmeye haklı olduğumu hissetmiyorum. Beleşçi olanlar eleştirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoneiron04 -- 21 Aralık 2024; 19:21:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Atalım bunu da dursun kenarda.

• Stoneiron04 kullanıcısına yanıt
    Yalnız belirtelim beleşçi olanlar fit girl'den masaj hizmeti alıyor.

• Steamde dünyaca bilinen mmorpg oyunu black desert bedava olmuş

• İstiklâl Mahkemeleri Savunucusu kullanıcısına yanıt
    Millet oyunu bıraktı p2w olduğu için...Bu yüzden Avrupa'da Amerika'da tutunamadı bdo. Kesinlikle uzak durun. Emeğiniz zamanınız ve paranız çöp olur.
    Merak ediyorsanız youtubeta bir çok video var, ordan daha detaylı öğrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 22 Aralık 2024; 9:53:17 >
  • bu oyun güzeldi steamda 2-3 sene önce kablosuz şarj olabilen zırhlı araç yapmıştım 4 teker ve üstelik nitroyla dikey kalkışda yapabiliyordum garip şeyler var lego gibi birleştirip ilginç şeyler yapıyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.