Şimdi Ara

Epic Games indirimli alım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
9
Favori
5.892
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denedim üstadım olmadı malesef :( Desteğe mail atsak bir sıkıntı olur bu acaba
  • Rdr 2 alırken hesaba bloke koydular. Satın alma yapamıyorum. Hayırlı işler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daquied

Rdr 2 alırken hesaba bloke koydular. Satın alma yapamıyorum. Hayırlı işler.
    VPN açık mı? VPN açık değilken bendede aynı hatayı verdi. VPN açınca düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 16 Mayıs 2020; 0:29:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam yaptım saol bir kac hatali deneme yapmistim farklı tutarlar cekmis iadesi oluyormu onun bankanin provizyon suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

Tamam hocam yaptım saol bir kac hatali deneme yapmistim farklı tutarlar cekmis iadesi oluyormu onun bankanin provizyon suan
    O çekilen 2.5 tl-3 tl arası tutarlar iade oluyor sanırım. Bende bilmiyorum ama oluyordur. Kartı doğrulamak için çekiyor çünkü. Daha sonra iade edilir yüksek ihtimal. Bendende çekti.

Oyun inince dili tr yapip vpv kaldirim sıkıntı cikarmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

Oyun inince dili tr yapip vpv kaldirim sıkıntı cikarmi
    Oyunu aldıysanız şuandada bölgeyi ve dili tr olarak değişebilirsiniz. Vpn kaldırabilirsiniz şuan. İnmesini beklemenize gerek yok. Sorun olmaz.

• Bence mevcut dili değiştirmeyin ileride sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ben önceki indirimde Rusya üzerinden almıştım RDR2'yi, sıkıntısız oynadım. Şuan hesap hala rusya üzerinde gözüküyor. Satın alım işleminden sonra mevcut ülke değişmiyor bir müddet sonra kitleniyor. Değiştirmek için ticket atmanız lazım. Rusya üzerinde kalmasını tavsiye ederim hem daha ucuz oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peaky

Bence mevcut dili değiştirmeyin ileride sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ben önceki indirimde Rusya üzerinden almıştım RDR2'yi, sıkıntısız oynadım. Şuan hesap hala rusya üzerinde gözüküyor. Satın alım işleminden sonra mevcut ülke değişmiyor bir müddet sonra kitleniyor. Değiştirmek için ticket atmanız lazım. Rusya üzerinde kalmasını tavsiye ederim hem daha ucuz oyunlar.
    Ben değiştirdim satın aldıktan sonra. Problem olmadı. İlk başta değiştiremedim daha sonra farklı tarayıcılardan deneyince oldu. Rusya avantajlı ama her oyunda değil.

• Mevcut hesapla sadece VPN değiştirerek oluyor mu kesin bilgi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhonus61

xsolla benden çektiğini yazıyorum,ama yok olmuyor ,Çıldırmak üzereyim .Yapıkredi banka kartı kullanıyorum
    banka bekleyen provizyon bak ordan ufak cekılen tutarı xsolla yaz tamamdır
  • Yapı krediyle Ukrayna hesabından alan oldu mu ? Bende çekim yapmıyor bir turlu. Sanal ve gerçek kartı denedim ikisinde de sonuç aynı
  • Sonunda oldu ya şükür , Kayıtlı Kart hesabı tanımladım kayıtlı anca oldu ..
  • eric13 E kullanıcısına yanıt
    ben az önce yapıkrediyle yaptım hocam,baya uğraştım , öddeme kısmında kayıtlı hesap tanımlaman gerek
  • quote:

ben az önce yapıkrediyle yaptım hocam,baya uğraştım , öddeme kısmında kayıtlı hesap tanımlaman gerek
    O nasıl oluyor hocam? Sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak için detaylı yazarsanız iyi olur.

hocam ödeme kısmına gelince,sağ üstte kayıtlı ödeme yöntemleri var,oraya gelirseniz ,kart bilgilerinizi yazıp ekliyorsunuz .Sizden xsolla artık doğrulama istemiyor .Direk çekiyor karttan parayı çekiyor. Böyle çözdüm
  • quote:

hocam ödeme kısmına gelince,sağ üstte kayıtlı ödeme yöntemleri var,oraya gelirseniz ,kart bilgilerinizi yazıp ekliyorsunuz .Sizden xsolla artık doğrulama istemiyor .Direk çekiyor karttan parayı çekiyor. Böyle çözdüm
    Hocam ukrayna kayıtlı ödeme yöntemi desteklemiyor. Yanlışınız olmasın? Yanlışlıkla türkiyeden almış olmayasınız?

• >> Sıcak Fırsatlar >> Dijital İndirme Kampanyaları >> Diğer Fırsatlar
    yok hocam, RDR 2 Special edition aldım 140 tl çekti ,Yapıkredi hesap kartım tanımlandı sisteme ,dediğim gibi yapınca
  • Neden hesapları tekrar Türkiye bölgesi yapmak istiyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.