Bildirim
Epic Games indirimli alım (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
TL olarak gözükmesi için.quote:
Orijinalden alıntı: TheNewAtilla
Neden hesapları tekrar Türkiye bölgesi yapmak istiyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerek yok ya. Ben tr, ukrayna, arjantin hesapları açacağım ayri ayri
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam 80/60 kuponu her oyun alımında veriliyor mu?Bir sınırı var mı ona göre oyun alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 16 Mayıs 2020; 3:1:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 5 tane oyun aldım 6. kodu verdi. Sınır yok sanırım. En azından 5 tane oyun almama rağmen hala kod gelmeye devam ediyor. 5 oyun garanti yani.quote:
Orijinalden alıntı: Robert Nesta
Hocam 80/60 kuponu her oyun alımında veriliyor mu?Bir sınırı var mı ona göre oyun alacağım.
Anladım hocam teşekkürler.
Rica ederim hocam..quote:
Orijinalden alıntı: Robert Nesta
Anladım hocam teşekkürler.
xSOLLA uygulaması açılmıyor vesaire ödeme yapamıyorum bir türlü chrome - firefox - brave tarayıcıları ile denedim o aşamaya geçmiyor ödeme yap dedikten sonra... -
Brave ile mobilden deneyin hocam olmazsa farklı bir vpn ile deneyin kesin oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: Serdar.K
xSOLLA uygulaması açılmıyor vesaire ödeme yapamıyorum bir türlü chrome - firefox - brave tarayıcıları ile denedim o aşamaya geçmiyor ödeme yap dedikten sonra...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 16 Mayıs 2020; 3:48:0 >
teşekkürler bende aldım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X