Şimdi Ara

Epic Games Store’da dev indirimler başladı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
19
Favori
60.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni hesap oluşturman lazım, epic games'te
  • Epic üzerinden önceden ac odssey alıp uplay de bitirdim şimdi de season pass aldım uplay üzerinden oynuyordum sahip olunan dlclerde uplayde first blade season pass gözüküyor Atlantis yok atlantis DLC sine baktığımda var sizde diyor oyun içinde de Atlantis var ana ekranda first blade gözükmüyor uplayde sende olduğunu anlamak için dlclerin en basit yer neresi nasıl emin olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuponla alınmıyor mu arkadaslar sımdı denıcem 80 tl veremem sakata gelmeyelım
  • Beyler oyun önerin iki oyun aldım. Far cry New dawn ve zombie army 4.. Başka ne önerirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler predator un oynunu alıcam
    birde
    detroit:become human diye bir oyun var iyi birşeye benziyor

ama bunda toplu alım yok demi.mesela 2 tane 40 tlllik oyunu 80 tl yapıp kuponla 20 tl alamıyorum değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeloAngelo

Epic üzerinden önceden ac odssey alıp uplay de bitirdim şimdi de season pass aldım uplay üzerinden oynuyordum sahip olunan dlclerde uplayde first blade season pass gözüküyor Atlantis yok atlantis DLC sine baktığımda var sizde diyor oyun içinde de Atlantis var ana ekranda first blade gözükmüyor uplayde sende olduğunu anlamak için dlclerin en basit yer neresi nasıl emin olabilirim
    Hocam ben de aynı durumdayım. Odyssey'i aldım bitirdim, şimdi yine Epic'ten Season Pass alacaktım ama yazdığınızı görünce tereddüte düştüm. Naptınız, var mı gelişme?
  • Xir1 kullanıcısına yanıt
    yok yok cep telefonundan dene alınıyor az önce aldım.
  • Yeni haberim oldu indirimlerden. 35 TL'ye GTA 5, Ac Origin ve Ac Odyyse alınabiliyor. Şaka gibi. Zorla konsol sattırıp pc aldırıcaklar
  • NeloAngelo kullanıcısına yanıt
    uplayda games altında oyunu seçince ana ekranında dlcler kısmı olması lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Assasin’s Creed Odyssey veya Assasin’s Creed Origins nasıl arkadaşlar?
    İkisinin arasında 1 sene var. Splinter cell Blacklist veya Middle Earth serisini beğeniyorum. İkisini birden almam. o kadar para yok. Hangisini tavsiye edersiniz?

Assasin’s Creed de her sene oyun yapıyor adamı sinir ediyorlar.
  • ben asasins kıridi hiç sevemedim oynamadım ama siplintırsel iyidir
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    ikisinin de oynanışını youtubedan bir izleyin öyle karar verin bence, bana dönemleri hiç hitap etmiyor ama sevenleri çok iki oyunun.. ayrıca sisteminizi de göz önünde bulundurun tabii

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lestet L kullanıcısına yanıt
    Deniyorum teşekkürler.

• Cyberpunk ukrayna hesabı ile kaç tl bilen var mı? Eğer her oyun tl indirimine göre ucuzsa ukrayna hesabı acalım.
  • Hadi Epicgames serverları çöktü, 3 sene önce kutu olarak aldığım GTA 5'e de giremiyorum bunun yüzünden. Rockstar serverları da pert olmuş.
  • rdr2 170 liraya mı geliyor indirimle birlikte? Daha kombosu var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trackmania Turbo, Watchdogs 2, Ac oddysey Ac origins, zombie army 4, far cry 4-5 güzel fiyatlara geliyor.
  • arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, yeğene ps4 için gta 5 alacağız, bu oyun kutulu cdli oluyor sanırım, playstation hesabı yok, en uygun nereden nasıl alabilirim ?

• Adamlar mis gibi indirim yapıyorlar, bizim ölücüler de vpn arıyor daha fazla indirim için.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.