Şimdi Ara

Epic Games Store’da dev indirimler başladı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
19
Favori
60.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epic Games'in kupon olayı Türkiye özelinde ubisoft oyunlarına yaradı. Kuponla alınabilecek en iyi oyunların hepsi neredeyse ubisoft yapımı.
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    en ucuz için ya ikinci el(oda 150 civarı)alacaksınız ya da psn hesabı açıp dijital alacaksınız indirimlerde düşüyor ama şuan 200 lira dijitalde maalesef ps te fiyatlar böyle
  • Berlin93 kullanıcısına yanıt
    Watch Dogs'un olacağını sanmıyorum çünkü 11 hazirana kadar indirimli fiyat yazıyor watch dogs'da. indirimi kaldırıp bedava verceklerini düşünmüyorum. İndirim listesinde olmayan bir oyun olur bence. Bu tahminden yola çıkarak watch dogs'u aldım ben çünkü öyle birşey olursa üzülürüm :D
  • Şu 2 dolar cekimi kaç dkya geldi size ? Benden çektiğini söylüyor ama yansıyan birşey yok
  • Siyah Kan S kullanıcısına yanıt
    Detroit bir oyun değil, deneyim deneyim, deneyimlemeden gitme bu dünyadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

en ucuz için ya ikinci el(oda 150 civarı)alacaksınız ya da psn hesabı açıp dijital alacaksınız indirimlerde düşüyor ama şuan 200 lira dijitalde maalesef ps te fiyatlar böyle
    teşekkürler hocam, hepsiburadada 250 liraya düşmüş kutulu hali o zaman sipariş geçelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Media markt 219 lira hocam onada bakın derim iyi günler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Media markt 219 lira hocam onada bakın derim iyi günler
    mediamarkt bakmamıştım hemen bakıyorum, çok teşekkürler hocam

• Berlin93 kullanıcısına yanıt
    wd 2 şimdilik gelmeyecek gibi hocam ben aldım başladım oynmaya fena değil oyun
    gelecek oyunların isimleri bunlar
    Epic Games Store’da dev indirimler başladı
  • Ukrayna'dan Rdr2 alan olursa yazabilir mi?
  • webmastr_99 kullanıcısına yanıt
    bu dedikodu mu yoksa kesin mi?
    handsome collection baya güzel paket sahip olmayanlar için ama zamanında steam baya ucuza vermişti, almıştır hemen herkes.
    ark da bildiğim kadarıyla bir sürü ek içerik paketi olan bir oyun. salt oyunu değil de baorderlands gibi paket olarak mı verecekler acaba.
  • Sepet gibi bir şey var mı? 3-4 farklı oyunu ekleyip kupon kullnmak istiyorum

• mehmet3807 kullanıcısına yanıt
    the walking dead final sezonu için açmıştım sonra hoşuma gitti epic games ve dediğin gibi rekabet her zaman iyidir biz kullanıcılar için
  • Epic games'in arayüzü ve kullanımı cidden berbatmış arkadaşlar. Dünden beri GTA V'i %47 indirmiştim, elektrik gitti. Bilgisayarı açtım baktım indirilen kısımlar silinmiş. Bugün akşam üzeri yeniden başlattım şu an %57 dolmuş. İndirilen dosyayı hafızada tutamıyor mu Epic beyciğim ? Şu an zaten indirme yine kb ile yapıyor.
  • Arkadaşlar merhaba RDR2 239 tl’ye inmiş şimdi ben kupon kullansam 60 tl daha mı inecek?
    Ve sizce alınır mı yoksa ileride daha iyi indirimler olur mu?

• Cosmic Love kullanıcısına yanıt
    Oyun xbox gamepass e geldi, ps4 içinde 140 lira civarına indi. Bence pc için beklemekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frasiyav

uplayda games altında oyunu seçince ana ekranında dlcler kısmı olması lazım
    Epic Games Store’da dev indirimler başladı

Orada gözüküyor season pass ama dikkat edersen Atlantis yok ve uplayde hâlâ satın al seçeneği var yanda da season pass i

• Oyun konsolum var ama ilerde yine masaüstü alacağım o zaman bu teşviüin yüzünden seninleyim epic

• quote:

Orijinalden alıntı: pharm4vita

Oyun xbox gamepass e geldi, ps4 içinde 140 lira civarına indi. Bence pc için beklemekte fayda var.
    Çok kararsızım hocam bu fırsat her zaman gelmez

• Türkçe yama gelmeden başlamak istemiyorum dlclere oyun içinde an ekranda Atlantis var first blade yok hikayede çıkacaksa sorun değil ama ana menüde Atlantis var onun olmaması garip geldi varsa dlclere sahip olan bu konuda bilgilendirirse bizde bilgi sahibi oluruz

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.