Şimdi Ara

Epic Games Store’da dev indirimler başladı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
19
Favori
60.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İosda ben ücretsiz bulamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

İosda ben ücretsiz bulamadım
    Premiumunda olan bir vpn sağlayıcısı var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    Aklımda yok şuan pcden bakmak lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

Bu mesaj silindi.
    100 lira olsa o oyun yine değer alın derdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SnowStorm

Batman serisini tekrar ücretsiz verirler mi sizce?
    Keske :p seriden 1 tek arkham knight oynamadim(pc yeterli degildi o zamanlar) simdi de para verip alasik gelmiyor ne kadar sevsem de. Zamazingolu versiyonunu da indirmek istemiyorum orjinale alisdim iyice. Umarim verirler ama ben henuz döngüye gireceklerini sanmiyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam babamızın oğlu degil ne zaman epic gibi oyun dağıttı yapsın her hafta oyun dagitsin 60 liralık kod versin verebiliyor mu? Siz steam platformunu çok abartiyorsunuz. Tamamen sahiplenme işine gelmişsiniz. Adamlar zamanında açtı diye alışkanlık haline getirmissiniz.

• Şu başka ülke üzerinden oyun alma olayını açıklayabilir misiniz nasıl oluyor ve ileride sorun olmuyor mu?

• Agacım peki 44 liralik biniyun + 50 liralik bi oyun sepete eklesek, 79 TL üstü indirime girer mi ?

• EMRE_RUSLAN kullanıcısına yanıt
    İndirim zamanlarında Steam de çok farklı değil yani
  • Beyler Odysseyi aldım şimdi indiriyorum da bu internetde ki Türkçe yama çalışıyor mu oyunda deneyen var mı
  • Galayev kullanıcısına yanıt
    sepet mantığı yok hocam epic'de o yüzden imkansız bahsettiğiniz olay
  • Cosmic Love kullanıcısına yanıt
    https://www.reddit.com/r/GameDealsMeta/comments/b4zzi8/do_not_change_your_epic_game_country_to_change/

Bunun gibi konularda tekrar aynı ülkeye dönmekte sorun yaşayan insanlar var.. Bence 30-40 tl indirim için değmez.. Bakmayın bizim foruma, 2TL indirim için rusça konuşmaya çalışan bile çıkabilir.. Oyunlar epic ve steamde Türkçe alındıkça, firmalarında ülkemizdeki ciroları arttıkça, türkçe destekli oyun sayısıda artacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaximo

https://www.reddit.com/r/GameDealsMeta/comments/b4zzi8/do_not_change_your_epic_game_country_to_change/

Bunun gibi konularda tekrar aynı ülkeye dönmekte sorun yaşayan insanlar var.. Bence 30-40 tl indirim için değmez.. Bakmayın bizim foruma, 2TL indirim için rusça konuşmaya çalışan bile çıkabilir.. Oyunlar epic ve steamde Türkçe alındıkça, firmalarında ülkemizdeki ciroları arttıkça, türkçe destekli oyun sayısıda artacaktır.
    Teşekkürler, dediklerinize katılıyorum

• Arkadaşlar dün gece Watch Dogs 2 alayım dedim Epic Games’te kredi kartı reddedildi dedi.
    Telefona da bankadan iki mesaj geldi Epic Games üyeliğiniz oluşturuldu diye ve kartınız internetten alışverişe kapalıdır ödemelerinizin gerçekleşmesi için açmanız gerekmektedir diye (halbuki açık daha önce yaptım)
    Bankanın uygulamasında da beklenen ödemeler kısmında Epic Games 0,00 tl görünüyor. Üyelik ücreti mi o 0,00 tl? Herkeste oluyor mu?
    Neden böyle oldu

• Siyah Kan S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim de devam etmesi gerekiyordu dedi. İnene kadar bilgisayar kapatmayacağım her ihtimale karşı
  • [F][u][r][k][a][n] [ kullanıcısına yanıt
    Dur bende acıp gta ya kaldıgım yerden devam ediyormu bakayım. :) Sen en iyisi dediğin gibi yap. Daha hızlı inmesi için varsa kablo tak

• dün gece kapttım,az önce açtım.%29 dan devam etti...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.