denemedim ama yenilendiğine dair bir şey yazmıyor epic'de, yenilenmez yani. haber yanlış |
Epic Games Store’da Yaz İndirimleri başladı (2. sayfa)
-
-
Summer Sale icin kupon yenilemiyorlar. Benim elimde 10 dolarlik kupon var. Assasin odesea yi 20 dolardan satiyor. 10 dolar bu oyuna deger mi? Baska alacak oyun bulamadim yada kuponu yakacagim oyun almayacagim.
-
Her alışverişinde tekrar 60 TL lik yeni kupon veriyor sistem otomatik olarak yani evet yenileniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hesaba otomatik olarak tanımlı kuponlar ama yeni açılan hesaba tanımlanır mı orasını bilmiyorum. Eğer önceden varsa hesabınız ona tanımlanmıştır kupon. Ayarlardan kuponum kısmına girin görürsünüz zaten.
O nasıl bir soru ya? Oyun multiplayer özelliğine sahipse var tabi ki de bu epic yada steam farketmez bunun mağazayla alakası yok ki oyunla alakası var.
iyi de ben zaten oyunla ilgili sordum.
çünkü sen oyunun fiyatı iyi deyince zaten oynadığını düşündüm.
ben oynamadığım bir oyunla ilgili yorum yapmam.
-
2 saat oynamayanları sidiler diye bir şey okumuştum
-
Ben de indirmemistim ve oynamamistim ama simdi sizin soruyu gorunce bakim bende oyle degil, normal sekilde indirmeye geciyor. Ayrica oyun da silinmemis. O 2 saat olayi, 2 saat oynadiktan sonra oyun ici 1M$ civari para eklenecek diye hatirliyorum.
-
mega sale zamani 3-4 tane oyun almıştım hepsinde yenilenmişti ama sanırım son oyun aldığımda yenilenmedi ve şuan kupon görünmüyor .
-
Yalan hocam ya. Prim kasmak için bazı şahısların ortaya attığı yalan. O 2 saat olayının aslı şöyle; Oyunun fişinde alım anından itibaren 2 saat içinde geri iade edersen paran geri ödenecek yazıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu indirimlerde pek bir şey bulamadım
-
epic in arayüzü çok berbat steamdeki özelliklerin hiçbirisi yok, yoksa fiyatları muhteşem ama
-
Türü seviyorsan değer
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Control alinir mi sizce ? + Yanina ne alayim da kupon kullanayim sizce ?
quote:
Orijinalden alıntı: TheNewAtilla
Türü seviyorsan değerHocam hic oyun oynamiyorum. En son 6 yil once oyun oynamistim onu da fpga de verilog kullanarak kendim yazmistim okul projesi icin o yuzden oynadim. bazen android bedava oyunlara takiliyorum. Yoksa bilgisayar basinda veya televizyon basinda zaman gecirmekten nefret eden birisiyim ki zamanim da olmuyor.
Zaten karar verdim almayacagim. 10 dolar kuponu bunlar devamli verirler ki doktora bitince falan isim duserse belki alirim oyun. O da Allah kerim ne zaman olur.
-
Haftalık oyun süreniz bu mu ? Çok düşükmüs ve bu çok hoşuma gitti. Nasıl daha fazla kendimizi kaptırmadan oynayabiliriz ? Çok isterim bur kadar oyun oynayarak keyif almayı. Oyuna başladım mı günde 2-3 saat oynuyorum ve bu durum vicdanımı çok rahatsız ediyor hocam.
Arkadaşlar bu epic gameste sepete ekle yok ya yakın zamanda gelir mi ? 60 tllik kupon var :) Tek bir oyun için kullanmak istemiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: hidensaArkadaşlar bu epic gameste sepete ekle yok ya yakın zamanda gelir mi ? 60 tllik kupon var :) Tek bir oyun için kullanmak istemiyorum
Gelecek gibi durmuyor, bence hiç bekleme. Sepet eklemek ne kadar zor olabilir ki? Bielrek getirmiyorlar, stratejileri bu.
Kesinlikle haklısınız bu tamamı ile ekonomik strateji . Dediğiniz gibi bir sepete ekleme ne kadar zor olabilir .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X