Şimdi Ara

Epic Games Store’da Yaz İndirimleri başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
7.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: troley111

Summer Sale icin kupon yenilemiyorlar. Benim elimde 10 dolarlik kupon var. Assasin odesea yi 20 dolardan satiyor. 10 dolar bu oyuna deger mi? Baska alacak oyun bulamadim yada kuponu yakacagim oyun almayacagim.

Ben de benzer durumdaydım ve Odyssey yerine AC: Origins Gold paket aldım. Oyssey oynayanlar genelde dlcleri de almayı öneriyordu.

• https://trello.com/b/GXLc34hk/epic-games-store-roadmap

Linkte Epic games'in yol haritası yer alıyor. Sıradaki güncellemede trendler, modlar ve tek sayfada dlc'lerin görünmesi eklenecek şekilde ayarlanmış. Sonraki güncellemede ise ödeme yöntemlerine, oyun hediye etmeye, kullanıcı yorumlarına ve alışveriş sepetine ilişkin güncellemeler olacak anlaşılan. Ne zaman gelir belli değil ama geleceği aşikar.

• quote:

Orijinalden alıntı: torquehp

Haftalık oyun süreniz bu mu ? Çok düşükmüs ve bu çok hoşuma gitti. Nasıl daha fazla kendimizi kaptırmadan oynayabiliriz ? Çok isterim bur kadar oyun oynayarak keyif almayı. Oyuna başladım mı günde 2-3 saat oynuyorum ve bu durum vicdanımı çok rahatsız ediyor hocam.

Zamanında çok oynadım ve hepsinden çok sıkıldım. Genel olarak FPS ve MOBA oynadım. Sanırım tek çözüm sıkılmak diğer türlü her boş bulduğum arada oynuyordum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Ben de benzer durumdaydım ve Odyssey yerine AC: Origins Gold paket aldım. Oyssey oynayanlar genelde dlcleri de almayı öneriyordu.

Alıntıları Göster

Ben vazgectim hocam. Hicbir oyun almayacagim.

• 60 TL lik kuponum vardı. Assassin's creed odyssey aldım. Normalde her alış verişte tekrar 60 TL lik kupon tanımlanmıştır muydu ? Bana kupon falan gelmedi

• Hükümran kullanıcısına yanıt

Uplay dlc unlocker konusunu acar mısınız?

Nasıl oluyor?

Teşekkürler

• sofistike38 S kullanıcısına yanıt

Yaz indiriminde oluyordu. Deneyenler yeni kupon verilmediğini söylemişti.

Duyuruda kupon yenilenecek gibi anlaşılıyor, o da çeviri kaynaklı herhalde. Oyun sayfasında bile satın al yerine yükle butonu var.

ben daha önce almıştım fakat oyuna başlamadım henüz.

uplay dlc unlocker nasıl oluyor?

Şu dlc unlocker mevzusu nasil oluyor? Beklemedeyiz.

• Yasal bir yöntem olmadığı için sizlere pm atacağım arkadaşlar. Toplu alıntı yapamıyorum nedense cevap arayüzünü değiştirmişler

• aldığım oyunu iade ettim 1 haftadır parası gelmedi güya steam'e rakipmiş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.