Şimdi Ara

Epic’in Mega İndirim şerefine hediye ettiği 1.300 TL’lik oyun Türkiye’de yasak! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun PS'de, Xbox'ta, Steam'de yasak değil ama Epic'te yasak. Olm şaka mı bu la! Bu ne salakça bir yasaklamadır!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The DayDreamer kullanıcısına yanıt

Bu şekilde yemiyor hesap Türkiye olduğu için anlıyor.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Oyun yasak falan değil, ea epic üzerinde bu oyunu trye açmamış. İşine gelmeyen bir nokta vardır tl fiyatlandırma vs.

Gerçi diğer oyunlarının da olmaması lazım fiyatlandırmadan olsa.

• Yine başlığa söz konusu oyunun yazılmadığı, editörün yazmamaktan yüzünün kızarmadığı ve ucuz bir clickbait niyetine paylaştığı haberlerden biri daha.

• EA ve Epicgames oyunu yasaklamış, burada adamlar hükümete laf sallıyor.
    Steam ve diğer platformlarda ücretsiz olmasından da mı anlamıyorsunuz olayın epicgames cambazlığı olduğunu?
    Muhtemelen GTA 5 gibi bir kullanıcının 300 hesap açıp oradan oyunu alıp sonra satmaya çalışacağını düşündüler yine...

• Nextfiliz in bile yasak olmadığı bir ülkede Steamde de erişime açık olmasına rağmen EpicGames de yasak olması şaşırtıcı.

Epic Games i mail yağmuruna tutmak lazım neden TR ye sunulmadığını açıklasınlar.

• Vain kullanıcısına yanıt

Haberde LGBT+ geyiği yapmışlar ondan yazdım. Ayrıca Epic fiyatını bilmem de Xbox platformunda oyun epey ucuzdu. Yani xbox platformunda bu fiyata satılıyorsa Epic'te ucuza satılmaması, fşyat beğenmemezlik yapmaları çok saçma geldi.

• Ben EA den oyun almam arkadaş.

• ben mail attım ülke tarafındanmı yasak var neden yasak dedim, kısıtlamaları oyunun geliştiricisi belirler biz belirlemiyoruz dedi yani bizim ülke tarafından bi kısıtlama yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.