Şimdi Ara

Epic’in Mega İndirim şerefine hediye ettiği 1.300 TL’lik oyun Türkiye’de yasak! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Web sitesi üzerinden oyunun epic sayfasına girin, açın vpn'i, yenileyin sayfayı, kütüphaneye ekle diyin bu sefer sorun çıkarmadan kütüphanenize ekleyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The DayDreamer -- 18 Mayıs 2024; 00:31:02 >
  • ciddi misin indiriyorum hemen

• The DayDreamer kullanıcısına yanıt
    almanya denedim olmadı hangi ülke

• türkiyeden oyun nasıl alır onu konuşun

• Hesap ayarlarında ülke türkiye seçiliyse vpn ile bağlansanız da oyun sayfasını açmıyor. Ben yeni bir hesap açıp ülkeyi amerika yaptım vpn ile alabildim. EA hesabını da bağladınız mı oyun zaten ea'de gözüküyor ordan yükleyebiliyorsunuz.

• Aman Allah korusun oyun oynayalım derken top olmayalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu oyun defalarca 3 30 paraya indirimlere girmiş bir oyun. PS4 döneminden kalma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Steam'de niye serbest o zaman ne mana

• Yıllarca oynandı, satıldı da şimdi bedava olunca mı sorun oluyormuş,saçmalığa bak. Oyunu bedava her ülkede kullanıma açmayacaksan neden ücretsiz oyun veriyorum diye hava yapıyorsun. Platformunun da meraklısı değiliz Epic Games, zaten dolar kuru ayağına oyunları kazık fiyata satıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer4141 -- 18 Mayıs 2024; 14:12:29 >
  • pppoe kullanıcısına yanıt
    Sanırım bende Hollanda ya da Amerika seçiliydi; ama yasaklı 10 ülke dışındaki herhangi biri olacaktır diye tahmin ediyorum.

• pppoe kullanıcısına yanıt
    amerika denedim oldu bilgi!!!

• Bu EA Games'in tutumu. EA Games'in eski oyunlarının bazıları Steam'de erişime kapalı, eğer Türkiye seçilirse.

• fendur kullanıcısına yanıt
    keşke o beynini muhalif olmaya değil de normal bir insan gibi araştırma için kullansaydın. Oyunu yasaklayan oyunun dağıtıcısı, Devlet veya Hükümet değil, zavallı.

• Yaw he he. La git sen araştır bakalım neden burada yasak olduğunu. Oyun firması keyfine mi yasaklamış. Bide gelmiş bana aklı veriyor ya. Hadi bilmiyorsun bari bilene laf atma. Neyse ergensin büyük ihtimalle zamanla büyüceksin böyle böyle kapaklar yiyerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fendur -- 18 Mayıs 2024; 21:8:1 >
  • Evet yasaklanınca lgbt bitiyor

• VPN le tarayıcı üzerinden alınıyor. Sonrası epic programını kjapatıp tekrar acın gorunur.

Sakın oynamayın LGBT+ li olursunuz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.