Bildirim
Epic Lee Sin
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Biz de Lee Sin oynuyoz diye takılıyoz işte... -
Sor bakalım adam oynarken 1 hata yaptığında takımı "flashı harcadın senin anacı bacını..." veya "o benim killimdi o....." falan diyorlar mı _? -
yine kore yine kore
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok efsanevi
0.45 ve 1.30 harici aman aman bişey yok, eli hızlı.
Korea's bronze league -
Adam aynı ben -
korenin bronz oyuncuları işte -
-
BEYLER BÜTÜN VİDEODAKİ OYUNCULARIN GÖRÜŞ AÇISINA GİREN RAKİPLERDEN DOLAYI DISCONNECT YEDİĞİNİ FARKETTİNİZ Mİ? -
-
gurcellin videoki taric op -
-
Bi nbee etmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: GurcellOnline
https://www.youtube.com/watch?v=GX7jIKoDdzo
Der gecerim ...
kerata aynı ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 29 Haziran 2013; 17:25:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON
Sor bakalım adam oynarken 1 hata yaptığında takımı "flashı harcadın senin anacı bacını..." veya "o benim killimdi o....." falan diyorlar mı _?
tr'de de kimse ağlamadı. sanki lcs oyuncususunuzda millete laf atıyosunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: GhilleintheMist
quote:
Sor bakalım adam oynarken 1 hata yaptığında takımı "flashı harcadın senin anacı bacını..." veya "o benim killimdi o....." falan diyorlar mı _?
tr'de de kimse ağlamadı. sanki lcs oyuncususunuzda millete laf atıyosunuz.
Diyelim adam kule altı kaçıyor Flash q yapınca q denk gelmezse (adam dodgeluyor) millet küfür etmeye başlıyor. Westte oynuyorum şuan ama TR'de bir hata yapınca sanki herkes "LCS OYUNCUSU"da hata yapana küfür ediyorlar. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GhilleintheMist
quote:
tr'de de kimse ağlamadı. sanki lcs oyuncususunuzda millete laf atıyosunuz.
Diyelim adam kule altı kaçıyor Flash q yapınca q denk gelmezse (adam dodgeluyor) millet küfür etmeye başlıyor. Westte oynuyorum şuan ama TR'de bir hata yapınca sanki herkes "LCS OYUNCUSU"da hata yapana küfür ediyorlar.
yani küfredenler o kadar çok değil en azından benim oyunlarımda. ama onlar küfrediyo olsa bile o epic moveları sizin yapamamanızın nedeni takım değil ki. nbee videosunda adam 4v1 quadra almış. -tabi hepsi aynı anda ona dalmamış ama sonuçta quadra- milleti suçlayarak bi yere gelemezsiniz sorumluluk almayı öğrenin
-
quote:
Orijinalden alıntı: bitlikarınca
0.45 ve 1.30 harici aman aman bişey yok, eli hızlı.
o zaman daha iyilerini senden bekliyoruz
Benzer içerikler
- uyumlu sevgili nickleri
- elo ne demek
- qq ne demek
- shaco replikleri
- yonca yeşili malphite
- riot mmorpg
- lol kaç gb
- afk ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X