Şimdi Ara

EPiC MiCKEY 2 (PS3 ANA KONU) 'Oyun Üzerinde 700 Kisi Calisiyor' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Anlasildi nasil bir oyun olacagi acikcasi umutluydum ama hayal kirikligina ugradim.
  • Videoya baktım kafamda hayel ettiğim mickey oyunundan çok uzaklardaymış ne yazikki. Yukarda "bunca kişinin kafa yorduğu bir oyun başarılı olucaktır" demiştim sanırım yanılıcam öyle gözüküyor. Bu oyunun producer'ı ben olsam Trine'i baz alarak hazırlardım 2D action adventure bol içerikli puzzle lı. 2 kişilik online co-op uda dayardım al sana dale don dale
  • Warren Spector'u görüp çocuk oyunumu acaba diye sormak . Yapmayın yahu
    İlkini wii de severek oynamıştım lakin bu multi platform olarak çıkıyorsa kutulu yanında online ortamda da satılsa gayet mantıklı olur.
  • ilk oyunu çıktığı zaman wii de bir süre oynadım, sıkılıp bıraktım. Teknik anlamda sorunları (kamera kontrolu vs.) ve zamanla sıkıcı olan bir atmosferi vardı. Bu oyunu da aynı kafa yapısıyla yapacaklarsa bence iyi bir oyun olmaz. 700 kişinin çalışıyor olması da kalite konusunda bir ölçü değil. Bekleyelim bakalım güzel bir oyun olur umarım.
  • berbat bir oyun olacağını tahmin ediorum.
  • Çocuklar için ilginç olabilir, gerisini ilgilendireceğini sanmıyorum.
  • Epic Mickey 2 PS3'ün Bütün Gücünü Kullanacak

Wii'ye özel Epic Mickey'in multiplatform devam oyunu Epic Mickey 2: The Power of Two, Playstation 3'e Move gibi ekstra özelliklerle gelecek. Ayrıca Warren Spector'a göre Epic Mickey 2, Playstation 3'ün bütün gücünü kullanacak.

Resmi Playstation dergisine konuşan oyun yapımcısı Warren Spector, "Oyunu Playstation 3'ün bütün gücüyle birlikte yapacağız. Görsel efektler kesinlikle çekici olacak. Herşey sanata ve güzelliğe yaklaşacak." açıklamalarında bulundu.

Konuşmasında Spector, "Amacımız sizlere intereaktif bir Disney filmi sunmak." diyerek yapmak istediklerini özetledi. Ardından Warren Spector, konuşmasının devamında ilk oyunun diğer platformlara gelme olasılığından söz etti. 

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Epic_Mickey_2_PS3un_Butun_Gucunu_Kullanacak-26667.htm

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.