Şimdi Ara

epic pet acilllllll (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sus be buranın tescilli delisisin sen kardeşim saf saf sorular soruon milleti bezdirdin artık
  • Sen nesin yaa muhattap olabilmen için biraz seviyeni yükselt lütfen benim sorularım ustalara...
  • adam ol öle gel bakırköy kaçkını benim topiğime mesaj atma kardeşim istemiom seni yürü git işine bak şikayet ederim seni yöneticilere
  • Sen sus!Çatallı dilini dişlerinin ardında tut.Bir uşakla ağız dalışı için sormadım bu soruyu...Birşey öğrenmek için sordum
  • sus ulan moron seni sorulara bak spastikler için ayrı bir bölüm açılmasını rica etmiştim yönetim duy sesimiiiii!!!!! şu bölümü acilen aç daha fazla dayanamam ben bu zırrrr deliye kendini filozof sanıo bide hayta
  • nese ben daha fazla senle tartışamam huzurumuda bozamam benle muhattap olma arkadaşım bende senle olmayacağım
  • valla bunla tartışmaktan atılcam forumdan yokmu bunu ilacı???????????
  • tamam ya bişi mi dedik.Ya arkadaşlarım kardeşlerim bir soru hakkında birşey bilmiyorsanız cevap yazmayın veya bilipte vermek istemiyorsanız gene yazmayın...Warlocklar seçilmiş olan ırksal bineğinden başka warlocklara özel bir bineğe binebiliyorlar mı?Evet bilen birisini bekliyorum aynı nezakette cevap vermesi için....
  • bu warlockların ve sadece warlockların bir q karşılığı binebileceği bir binektir. Irk ayrımı yoktur. Diğer demonlar gibi buda summon edilip binilir. Şimdik warlockumu özlemeye başladım neyse azımı sulandırmayın ben hunteri kasmaya devam :)
  • Önünüzde büyük bir şükran ile eğiliyorum SINIRYOK...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

bu warlockların ve sadece warlockların bir q karşılığı binebileceği bir binektir. Irk ayrımı yoktur. Diğer demonlar gibi buda summon edilip binilir. Şimdik warlockumu özlemeye başladım neyse azımı sulandırmayın ben hunteri kasmaya devam :)

abi sana bişi soracam sen Gece Yarısına nası dayanabilion?? yani bu saçma soruların nası çıldırmadan cvp verebilion?? ama arkadaşımız(Gece Yarısı) açtıı topiclerden bi kaçtanesini adam gibi açmış kutalrım)

• abi bu adamı anlayamıom ben acaba derdi nedir bide filozof filozof konuşmuomu deli oluom kriz geçirtio bana evde monitöre yumruk attım sinirden parmağım davul gibi şişti sağlığa çok zararlı bişi bu arkadaş kimseye tavsiye etmem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.