Şimdi Ara

epic rap battle history

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar epic rap battle history ile ilgili bir kaç sorum olacak.bu videoların senaryosunu kim yazıyor?bu videoların maliyetini kim karşılıyor?

• yav arkadaşlar bu üyede insandır deyip 1 tane cevap bile yazmıyorsunuz hemen herkesin 1 tane cevabı var benim yok.neden.
  • hocam nice peter ve epic lloyd varya bu ikisi birlikte yazıyor(ekipte yardım ediyordur arada) diye biliyorum maaliyet karşılama konusunda fikrim yok, zaten büyük bir ekipler, youtube gelirlerini paylaşıyorlardır büyük ihtimal.
  • YouTube Monayyyyy

Başında NicePeter ve EpicLLOYD var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi homer vs peter yapmadılar gitti
  • bu üyede insandır deyip 1 tane cevap
  • Benim ekibim olsa bunları ezip geçerdim ama 4 megapiksel kameram bile yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

hocam nice peter ve epic lloyd varya bu ikisi birlikte yazıyor(ekipte yardım ediyordur arada) diye biliyorum maaliyet karşılama konusunda fikrim yok, zaten büyük bir ekipler, youtube gelirlerini paylaşıyorlardır büyük ihtimal.

youtube nasıl bir gelir sağlıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican78

quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

hocam nice peter ve epic lloyd varya bu ikisi birlikte yazıyor(ekipte yardım ediyordur arada) diye biliyorum maaliyet karşılama konusunda fikrim yok, zaten büyük bir ekipler, youtube gelirlerini paylaşıyorlardır büyük ihtimal.

youtube nasıl bir gelir sağlıyor?

yüksek izleyiciye sahip kanallara reklam veriliyor oradan kazanç sağlıyorlar, çok ince ayrıntısına kadar bilmiyorum ama genel olarak durum böyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.