Şimdi Ara

Epic Store, 79.99 TL ve üzeri oyunlarda geçerli 60 TL değerinde indirim kuponu veriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cazip fırsatlar olmuş. Belki rdr 2 alıp tek oyunla indirim dönemini kapatırım.

• valla efsane diyecek bir şey yok. Allah tan çok oyun yok mağazada :D gerçi çok oyun olsa bu kadar efsane indirim kupon filan yapmazlar orası da ayrı bir konu :)

• 60 lira kuponla beraber 118 liraya geldi Ac odyssey gold edition Oyunda season pass var üstüne Ac remastered yemede yanında yat, bu vesile ile epic gamesle ilk alışveriş olmuş oldu 😊 üstüne mayısa kadar tekrar kullanılmak üzere 60 lira kupon veriyor adamlar gerçekten steam tekelini yıkmaya niyetli rekabet candır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 20 Aralık 2019; 14:23:8 >
  • Arkadaşlar oyun satın almaya çalışıyorum, bölgeyi kendileri vietnam yaptığı için satın alamıyorum, bölgeyi değiştiremiyorumda, bilgisi olan yardım edebilirmi lütfen, hata "please make purchase in your own country, if this is wrong for you, please contact admin for help"

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alperk87 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, 2 oyun aldım 1 mayıs'a kadar geçerli bir 1 kupon daha verdi ama onu kullanmayacağım cezbeden oyun kalmadı belki cyberpunk'ı alırım
  • methotrexat M kullanıcısına yanıt
    animusproje nin uyumludur büyük ihtimal, epic alsanda uplayden bağlaman gerekicek. İnen dosyada büyük ihtimal uyumludur. Ama araştırmakta fayda var. Yanlış yönlendirmek istemem.
  • oyun olmadan sadece dlc almama izin vermedi.Kuponla ilgili değil sanırım.
  • Teşekkürler daha fazla araştıralım bakalım

• Güzel fırsat ancak sadece oynamayı düşündüğümüz oyunları almamızın piyasa açısından daha sağlıklı olduğunu unutmayalım.

Kamu spotu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 21 Aralık 2019; 15:1:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sepet sistemi olsa 79a tamamlayıp control alırdımda adamlarda sepet sistemi yok varsada ben bulamadım ne saçma salak bi arayüz steamin gözünü seveyim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

hocam bulmuşken sorayım ac ody hangisini alınır? mesela standar 123 iken gold edition 158 lira, aradaki 35tl ye değer mi?

Alıntıları Göster
    Geç cevap olacak ama Assassins Creed Odyysey kesinlikle ama kesinlikle 1 gram düşünmeden GOLD alınır

AC 3 Remastered
    AC Liberation Remastered
    2 tane yeni DLC
    hepsi bi arada . Alınmaz mı kesinlikle alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: WmGMD

180 liraya rdr 2 sıcak fırsat
    Ultimate edition 219 tl ps4 için. Keşke standrt sürümü olmasaymış bu fiyata.
  • The Crew 2 Deluxe Editon 29.75 TL'ye düşüyor.Eğlenceli bir oyuna benziyor.Alınır mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayir her alimda veriyor diye biliyorum ben her seferinde verilen kuponun gecerliligi mayis zaten.

• KuvvetMira27 kullanıcısına yanıt
    Bi sıkıntı çıkmadı demi oyun alırken indirimi aynen uyguladı ben de odyssey normal sürüm almayı düşünüyorım da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.