Şimdi Ara

Epic Store'da çok güzel indirimler var. % 20+%33 +%20 Nays +%10 Epic bakiyesi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
5
Favori
5.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Arkadaşlar gta5 alıcaktım sepete attım yaklaşık 100TL bir indirim oldu.Yanlışlıkla İnternete kapalı kartım ile almaya çalışmışım ve alışveriş rededildi.hemen diğer kartımla alayım dedim, indirim uygulamadı bir daha.şuan hiçbir oyunda indirim uygulamıyor bana. Bu sorunun çözümü var mıdır acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbr kullanıcısına yanıt

sepeti ya da son alışverişi iptal edip tekrar deneyin başka birinin başına gelmişti galiba bu sorun, alırken hata olursa kupon bugda kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empoz3 -- 16 Aralık 2023; 18:50:2 >
  • Empoz3 kullanıcısına yanıt

Denedim hocam olmadı.Zaten alışveriş gerçekleşmedi ki iptal edeyim.Oyun kütüphaneye hiç gelmedi.Sepeti boşalttım başka oyun attım onda da olmadı.Şimdi aldım oyunu. Eğer kupon gelirse başka bir oyun daha alırım artık.Saçmasapan bir bug bu.

• Europa Universalis 4'ün Ultimate Bundle inanılmaz uygun. Sepet içerisinde 79.2TL'ye iniyor %33 indirim, %20 nays ve %10 epic cashback düşülmüş haliyle.

Aynı paket Steam'de 7500TL civarında. Bu da iki platform arasında hayatımda gördüğüm en efsane fiyat farkı.

• all_rock kullanıcısına yanıt

bende hitman'e kupon uygulanmıyor 200 lira altı diye sizde nasıl 100 liraya düştü hocam

• karavana99 K kullanıcısına yanıt

200 liralı üstü sepet yaptım.

• Hogwarts Mirası 659 ₺ diyor nasıl indirimli alabilirim

store.epicgames.com
    Just a moment...
    https://store.epicgames.com/en-US/p/hogwarts-legacy
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.