Şimdi Ara

Epic Store'da çok güzel indirimler var. % 20+%33 +%20 Nays +%10 Epic bakiyesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
5
Favori
5.225
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

OnurOzgunay #Frostpunk2 (@OzgunayOnur) on Xtwitter
    Epic Games Yılbaşı indirimlerinde 200 TL üstündeki %33 kupon ile fiyatları düşen oyunları listeledim. + Hogwarts Legacy | 659,40 TL ➔ 441,79 TL + EA Sports FC 24 | 479,99 TL ➔ 321,59 TL + Ghostrunner 2 | 577,99 TL ➔ 387,25 TL + Alan Wake 2 | 729,60 TL ➔ 488,83 TL + Lords of…
    https://twitter.com/OzgunayOnur/status/1734995801242243164

Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) on Xtwitter
    Epic Games yılbaşı indirimleri başladı.
    https://twitter.com/bosunatiklama/status/1734986837045772766
  • Acer Aspire 3 12.Nesil Core i5 Notebook Fiyatı ve Özellikleri - Vatan Bilgisayar Arkadaşlar bu bilgisayarla düşük ayarlarda da olsa FC 24 oynayabilir miyim ?

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

1 saat oynadım ve iade edip sildim. Oyundan hiç keyif alamadım nedense...

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    10 ocak 2024 son

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Remnant 2 aldım 275 lira hava da kaptım. Keşke dlcler de indirim olsaydı.

Edit : Fc 24 klub modu güzel dünyanın paketini açtım hiç bir şey çıkmadı sinirlendim bıraktım onun dışın da 10 günden fazla oynanmaz ben oynamadım. Online modun da hileden geçilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.sins -- 15 Aralık 2023; 7:48:9 >
  • J.sins kullanıcısına yanıt

Online'da nasıl hile var hocam?

• DreamSs kullanıcısına yanıt

Binlerce dolar yatırıp en iyi kadroyu alıyorlar ultimate team'de. Hile sayılmasa da çok büyük avantaj sağlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    YouTube fc24 hack yazın hocam bir sürü video çıkıyor ayrıca aylık 39 dolara hile satan siteler var. Adamın her vurduğu gol top ayağına yapışması gibi.
    UT de zaten maç kazanamıyorsun herkes profesyonel olmuş. Benim kadro ortalaması gen 89 adamın oyuncuları gümüş ve bronz adamdan 7 tane yedim. Defans olayı çok karmaşık iyi yapamazsan her top gol oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.sins -- 15 Aralık 2023; 9:56:14 >

Defans en beceremediğim zaten. Fifada defans olayından nefret ediyorum. Adamı seçiyorsun adam dönüp press yapana kadar rakip oyuncu kaçıyor, hele yırtıcı forvet ise ohoo :))

Adamın biri 7 tuşa birden basmanız gerekiyor demişti zaten o videodan sonra sildim oyunu 😁

hocam aynıyız ama napalım alternatifi yok bi futbol oyunu istiyor bünye el mahkum oynuyoruz

• nays yoktu kullanmıyordum yeni açtım 20 lira ilk yükleme ve 10 lira ilk alışverişten geldi

mount and blade kuponla 183 lira oluyor iade ve ilk hediyelerle 120 lira tuttu sayılır

• arkadaşlar fifa aldım da sorunsuz direkt takıp kullanabileceğim bir gamepad arıyorum var mıdır bildiğiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mami_3r3n kullanıcısına yanıt
    Genel de hepsiyle oynarsın 360c yükle youtube da var videoları.

hocam bir tane gamepadim vardı x360ce ile 23e kadar oynuyordum 24de ne ayarı denediysem olmadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • esVed kullanıcısına yanıt
    Beni sarmıyor artık futbol sıkılıyorum. Hunt Shadown oynuyorum. Remnant 1 bütün dlcleri alıp bitirmiştim dünyasını çok seviyorum. Remnant 2 indirim bekliyordum 400 liraya kadar alacaktım 275 e düşmesi benim için yılbaşı hediyesi oldu. 😁

• mami_3r3n kullanıcısına yanıt
    Uyduruk kıytırık vardı onunla bile oynadım. Adamlar deli gibi oynuyor ben nasıl oynayamıyorum kesin kol bozuk dedim. Heves ettim Xbox 9 nesil game pad aldım meğersem kolla alakası yokmuş kolsuz olan benmişim.😄
    Logitech F710 var uygun fiyatlı 500 küsürdü en son çok ergonomik değil ama kötü değil işini görür yada msi clutch v2 vardı o da güzel.

• back 4 blood 37 liraya inmiş onu alayım bari bir left 4 dead değil ama yine de iyiydi zamanında gamepass de deneme imkanım olmuştu.

• 14 aralıktan sonra her gün bir oyun ücretsiz olacaktı ama onunla ilgili bir şey göremedim.

• Steam kendini bitirdi Epic atağa kalktı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.