< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 16 Kasım 2019; 2:33:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 16 Kasım 2019; 2:33:36 > |
Epic store un verdigi free oyunlarin sayısı, steam kütüphanemin sayısını gecicek neredeyse
|
Ben daha 2 aydır falan ücretsiz oyunları alıyorum ve aldıklarım içinde gayet iyi oyunlar var.
Batman Arkham Trilogy Lego Batman Trilogy Abzu Metro 2033 Redux Alan Wake's American Nightmare Q.U.B.E. 2 Layers of Fear SOMA Bunların dışında küçük ama kaliteli oyunlar var hep. Steam kırk yılda bir hediye veriyor da bunlardan çok da kaliteli oyun vermiyor. Ben 4 senedir Steam kullanıyorum ve yüzlerce oyunum var ama hiç üst seviye oyun hediyesi almadım. Belki bana denk gelmemiştir ama bu da denk gelmenin zorluğunu gösteriyor zaten. Epic Games ise her hafta kaliteli oyunlar hediye ediyor. Kaçırma gibi bir durum yok çünkü 1 hafta sürüyor. Steam gibi günlük veya birkaç saatlik değil. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 8 Kasım 2019; 15:53:26 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|