Şimdi Ara

Epic Store yine şovunu yaptı: Watch Dogs 2 ve FM 2020 ücretsiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bu işten korkmaya başladım. yakında oyunları bedava verip, oyun içi içerikler satarak daha fazla kazanmaya başlarlarsa hiç şaşırmam.

mesela ets2 bunu çok güzel yapıyor. oyunu 15 liraya satın aldım, türkiye'ninde içinde olduğu son haritası güncellemesine 45 lira istiyordu.

• Çıkarda gölgesinde serinleyelim Epic Reiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VitoTheFather kullanıcısına yanıt
    Ooo kindom kaçar mı yaa, fazla oyunlara zaman ayırmayan beni kaç hafta yapıştırdı pc ye. Her gün kapatırken, bu oyun nasıl bedava olur la diye sormadığım olmadı heralde.

• Epic Games yine harika işler çıkarıyor lakin..

Watch Dogs 2 kadar optimizasyon özürlüsü dakika başı random drop, stutter yiyebileceğiniz bir oyun daha yoktur. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama aslında 5 lira bile etmeyecek bir oyun. YouTube üzerinden videolarına baktım bir heves indirdim fakat drop'tan geçilmiyor oyun :(

• Havada kaparım.

• Firma bu strateji belirleyen kimse bir teşekkür edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 18 Eylül 2020; 6:32:21 >
  • josrdr kullanıcısına yanıt
    Seytanin aklina gelmez
    Epic napiyorsun sifami hazirliyorsun

• Arkadaş aramızda para toplayıp Teşekkür mahiyetinde gönderelim. Ne güzel şey yahu.

• Ben watch doğa 2yayijina katılmıştım ama oyunu vermemişti bana sürekli denememe rağmen bisey yazmadı bu yüzden açıklama yapmışlardı herkese beleş vercez diye yaptılarsa hll olsun

• bedava diye bir şey yoktur !

sadece tanıtım promosyon paketi
    veya anlaşmalı reklam ürün yerleştirmeli içerikler

bedava kelimesi adı altında kekleneceğiniz

tarafsız ölçüm şirketleri için görsel abone sayısı anlamıyla kullanıldığınız birer içerik bu !

oyun içinde paralı paket hizmeti alanların sizi oyun içinde çok kolay harcayacağını göreceksiniz sonra sinir olup para ile karakterinizi güçlendirip
    oyun için ; intikam için geri dönen ve para harcayan tüketici rolünden başka bir oyuncu fonksiyonunuz yok !

• Cidden çıldıracağım epicgames’den mail alamıyorum çok fazla kişi bu sorunu yaşamış ama çözüme ulaşamamış şimdi hesap boşa gitti herhalde? Şaka gibi. İki aşamalı doğrulama yapamıyorum.

Spam klasörüne baktım arkadaşlar lütfen bunu yazmayın. Şifremi unuttum vs. de dedim yine gelmiyor. Yabancı forumları gezdim söylenen her şeyi denemişler ama yine olmamış. Resmen boşa gitti hesap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 18 Eylül 2020; 13:8:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dağıtılan çoğu oyun hikaye tabanlı...

• Dünya Sağlık Örgütü ekran karşısında süre vakit geçirmenin bir bağımlılık türü olduğunu duyurdu. Ülkemizde de 2019 yılında Bağımlıkla Mücadele kapsamına alınan Ekran Bağımlılığı ile ilgili eğitimciler ce sağlıkçılar eğitildiler.

Bu tür oyunların bedava olması ekran bağımlılığını artırmakta. Uzun süre ekran karşısında zaman geçiren bireylerde hareketsizlikten kaynaklanan dolaşım bozuklulukları, Obezite gibi hastalıklar görülmekte.
    Geçen yıllarda ekran karşısında 14 saat oyu oynayan çocuğun ölüm haberini de okumuştum. İnsanları ekran karşısına bağlayan her yapı ile mücadele etmemiz gerekiyor.

• Valla epic games çok büyük adamsın, gerçekten pazarlama nedir biliyorlar.

• Epic yine kral hareketini yaptı

• Teşekkürler epic games

• Watch dogs 2’yi ubisoft etkinliğinde almamıştım.Saçma Saat sınırlaması olduğu için.Helal olsun epic games’e.Elimden geldiğince oyunları epic games’den almaya çalışacağım.Crysis’i almayı düşünüyorum.

• Geçen gün rdr2 alıcaz.
    Adamlar o kdr bedava oyun verdi ki başka bi yerden almayı düşünmedik bile. Alsak mahçup olacakmışız gibi oldu.

Epic piyasayı domine etti çoktan. 6 ay daha bu harekete devam etse piyasada tekel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgarnufel -- 20 Eylül 2020; 12:35:46 >
  • Bunlar ortada rakip bırakmayacak bu gidişle.

Gerçekten güzel kampanyalar yapılıyor başarılarının devamını diliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.