Şimdi Ara

Epilepsi , ama hoşlandığınız biri. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mahallede de bir abi de vardı epilepsi.. Kriz geçirdiği zaman çok kötü oluyor + çevredeki bütün insanlar da onun kadar etkileniyor..

Umarım epilepsi veya başka bir hastalık değildir, geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corner4815

uzak dur bulaşmasın sanada

bunun ne kadar kötü birşey olduğunu bilemessin dostum. onları yanlız bırakmak onlara yapılacak en kötü darbedir
  • Evet LosTest haklısın hocam , sT.curSe hocam eminim ki hiç bir çekiciliği yoktur..
  • Geçmiş olsun, acil şifalar.
  • Teşekkürler arkadaşlar , eksik olmayın.
  • yavrum gercekten gecmiş olsun.onunla olman gercekten sorumluluk almanı gerektircektir.ona göre davranmalısın.eger ki hastaysa ve sen bunu bile bile onunla olcaksan öncelikle cok takdir ederim.ama sora bundan bunalıp başka bişi öne sürüp ayrılırsan da şimdiden sölim namussuzluk olur

bu arada bana ne lan.gece gece melankolikleştim iice
  • kız arkadaşım epilepsi idi. gerçekten zor. uzun zamandır tedavi görüyordu ama tamamen tedavi olamayıp kriz sayısı yılda 3-4 defaya inebilmiş. 2 defa kriz geçirdi birinde biraz yorulmuştu yıgıldı ve nerdeyse 1 dk tamamen kendini kaybetmişti. 2 sefer ise yolda yürürken birden düştü nefes almakta zorlandı. velhasıl çok zor.
  • ßenimde çok yakın bir arkadaşımın kız kardeşi epilepsi hastası. Henüz başlangıç seviyesindeymiş ilaç tedavisi görüyor. Acil şifalar diliyorum.
  • Yok arkadaşlar bi hastalıktan dolayı soğuyacak değilim tabii ki , yarın doğum günü buluşucaz büyük ihtimal .. Bugün sordum MSN'den doktora gittin mi diye , ben ve doktor ? dedi güldü. Neyse yarın ola hayrola arkadaşlar sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için , ReBeR geçmiş olsun hocam sanada .
  • Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.