Şimdi Ara

Epilepsi , ama hoşlandığınız biri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar herkese , eski sevgilim olan kız ile şu an çok çok yakın bir arkadaşım yakın arkadaşlar , bundan rahatsızlık duymuyorum fakat kızdan hala hoşlanıyorum her ne kadar ona karşı belli etmek istemesemde... Arkadaşım da farkında bu durumun bugün onlar bir yerde otururlarken beni de davet etti kızdan rica ederek tabii , her neyse gittim oturduk takıldık kalktık . Kızı taksiye bindirip eve bırakıcaktık ordan da yemek yeriz diye plan kurduk arkadaşımla . Tam caddenin karşısına geçtik köşede kız elimi tuttu gözleri kapandı , bende kafamda farklı farklı senaryolar kuruyorum hani hala sevdiğini söyleyeceğini falan. Baktım kız bildiğimiz yere kapaklanıyor , tuttum ayağa kaldırdım anında sonra tam N'oldu demeye kalmadan tekrar düşüyordu yere , tuttuk tekrar arkadaşımla geçtik köşeye işte soruyoruz " noldu iyimisin ? " diye , cevap dahi vermedi , yanımızdan 40-45 yaşlarında 2 çift geçtiler onlar yardım ettiler işte alkollü mü diye sordular . Sonra epilepsi hastalığı mı var dediler bilmiyoruz dedik. Neyse yüzünü yıkayın bir daha bişey olursa ambulansı arayın acil yetişmemiz gereken bir yer var deyip ayrıldılar ordan . Kız kendine gelmeye başladı hafiften tam olarak değil , sorduk iyi misin diye . İyiyim falan dedi noldu dedik hatırlamıyorum hiçbişey dedi . Biraz daha oturduk ve kalktık taksiye binip eve bıraktık . İşte takside umarım aklıma gelen şey değildir dedi . Ne ki aklına gelen dedik ben küçükken epilepsi hastasıydım ama ilaç kullanarak geçti hastalığım dedi . Aklımada gelmedi değil daha önce hiç epilepsi krizi geçiren biri görmemiştim belki bu da bir epilepsi krizi değil de bayılmadır falan diye düşünüyorum. Konuyu niye açtın diye sorarsanız da sadece yazmak istedim . Moralim bozuk biraz , uzun bir yazı oldu kusruma bakmayın ..

• Gecmis olsun dostum
  • Epilepsi diye dışlayacak mısın, anlamadım tam olayı?

"Sırtında et beni var, ama hoşlandığınız biri." gibi birşey olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whiskey

Epilepsi diye dışlayacak mısın, anlamadım tam olayı?

"Sırtında et beni var, ama hoşlandığınız biri." gibi birşey olmuş.
    Evet ben de anlamadım. Seviyorum ama epilepsisi var soğuttu beni gibibirşey olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

Evet ben de anlamadım. Seviyorum ama epilepsisi var soğuttu beni gibibirşey olmuş.

Alıntıları Göster
    Başlığı düzelt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Time

Başlığı düzelt.

Alıntıları Göster
    epilepsi çok ciddi bir hastalık...geçmiş olsun...umarım epilepsi değildir...her bayılmayı epilepsiye yormak anlamsız hastaneye gidin ve sonucu öğrenin...Epilepsi diye soğuması tabiki yanlış ama epilepsi gibi hastalıklar kriz geçirilen hastalıklar oldugundan öyle kişilerle sevgili olmak emek ister...gerçekten sevmiyorsa soğuması normaldir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

epilepsi çok ciddi bir hastalık...geçmiş olsun...umarım epilepsi değildir...her bayılmayı epilepsiye yormak anlamsız hastaneye gidin ve sonucu öğrenin...Epilepsi diye soğuması tabiki yanlış ama epilepsi gibi hastalıklar kriz geçirilen hastalıklar oldugundan öyle kişilerle sevgili olmak emek ister...gerçekten sevmiyorsa soğuması normaldir...

Alıntıları Göster
    Yoo arkadaşlar soğumak vs. gibi şeyler söz konusu değil yanlış anlaşılma var sanırım , benim hatam kusruma bakmayın kafam biraz karışık , karışık yazmışım. Yani epilepsi olması ondan soğuyacağım anlamına gelmez tabiiki . Ama böyle bir durumda olmak çok garip , insan nasıl kararlar vereceğini seçmek konusunda zorlanıyor..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphabet Killer.

Yoo arkadaşlar soğumak vs. gibi şeyler söz konusu değil yanlış anlaşılma var sanırım , benim hatam kusruma bakmayın kafam biraz karışık , karışık yazmışım. Yani epilepsi olması ondan soğuyacağım anlamına gelmez tabiiki . Ama böyle bir durumda olmak çok garip , insan nasıl kararlar vereceğini seçmek konusunda zorlanıyor..

Alıntıları Göster
    Hayat senin hayatın nasıl istersen öyle yaşa,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Hayat senin hayatın nasıl istersen öyle yaşa,

Alıntıları Göster
    Kötü bir durum gerçekten inşallah ciddi birşey değildir ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: whatisnfc

Kötü bir durum gerçekten inşallah ciddi birşey değildir ..

Alıntıları Göster
    İyi de kız senin sevgilin değil ki artık yeni erkek arkadaşı senin de sevgilini elinden alan kankan düşünsün... Ayrıca bence senin yüzünden oldu onları öyle mutlu gördüğün için kıskandın nazar deydirdin kızın hastalı nüksetti... Bu acıyla nasıl yaşarsın bilemiyorum veya yaşar mısın? Nick'in de ki "Killer" da şüpheleri daha çok senin üzerine çeken başka bir etken zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastenc -- 19 Ekim 2009; 3:08:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mastenc

İyi de kız senin sevgilin değil ki artık yeni erkek arkadaşı senin de sevgilini elinden alan kankan düşünsün... Ayrıca bence senin yüzünden oldu onları öyle mutlu gördüğün için kıskandın nazar deydirdin kızın hastalı nüksetti... Bu acıyla nasıl yaşarsın bilemiyorum veya yaşar mısın? Nick'in de ki "Killer" da şüpheleri daha çok senin üzerine çeken başka bir etken zaten

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.Epilepsi olan birkaç tanıdığım var gerçekten çok kötü bir hastalık.Allah düşmanımın başına vermesin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

Geçmiş olsun.Epilepsi olan birkaç tanıdığım var gerçekten çok kötü bir hastalık.Allah düşmanımın başına vermesin...

Alıntıları Göster
    Bende küçükkken epilepsi hastalığı geçirdim ilaç kullanarak iyi oldum.yazıyı okuyunca korktum ya tekrar başıma gelirse Allahım nolur tekrar olmasın o kızada Allah acil şifalar versin.çok kötü bi hastalık hiç bi zaman arkadaşlarınla dışarı çıkıp top oyniyamazsın sevgilinle başbaşa kalmaya korkarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

Bende küçükkken epilepsi hastalığı geçirdim ilaç kullanarak iyi oldum.yazıyı okuyunca korktum ya tekrar başıma gelirse Allahım nolur tekrar olmasın o kızada Allah acil şifalar versin.çok kötü bi hastalık hiç bi zaman arkadaşlarınla dışarı çıkıp top oyniyamazsın sevgilinle başbaşa kalmaya korkarsın

Kendimde epilepsi olduğumdan iyi bilirim.İlaç kullansan bile hastalığın nüksetme gibi pis bir özelliği var. Allaha şükür benimki abartılacak büyüklükte değildi erken atlatabildim.

• quote:

Yanlış anladın , kankam yani arkadaşım ile sevgilim arasında birşey yok , kızla tekrar beraber olma ihtimalim yüksek fakat böyle bir hastalığının olması acı bişey , İnşallah tekrar nüksetmemiştir.. Sağolun yorum yapan arkadaşlar. Az da olsa sıkıntımı geçirdiniz.

• quote:

quote:

Yanlış anladın , kankam yani arkadaşım ile sevgilim arasında birşey yok , kızla tekrar beraber olma ihtimalim yüksek fakat böyle bir hastalığının olması acı bişey , İnşallah tekrar nüksetmemiştir.. Sağolun yorum yapan arkadaşlar. Az da olsa sıkıntımı geçirdiniz.

Alıntıları Göster
    Başlık saçma olmuş ama Allah acil şifalar versin umarım herhangi bir sorun çıkmaz.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Keşke olmasa ama muhtemelen hastalık tekrar harekete geçmiş.Anlattıklarına göre epilepsi olabilir :

"Epilepsi nöbetleri farklı şekillerde ortaya çıkar. Bazı nöbetlerden önce bir korku hissi gibi olağandışı algılamalar ortaya çıkarken, bazı nöbetlerde kişi yere düşebilir, bazen ağzı köpürebilir."

--- Epilepsi hastasının dikkat etmesi gereken noktalar ---

Düzenli ve dengeli beslenmelidir. Açlık kesinlikle olmamalıdır.
    Vücut hareketlerini azaltıcı aktivitelerle uzun süreli ilgilenmemelidir.
    Alkollü,asitli,kafeinli içeceklerden uzak durmalıdır.
    Aşırı derece yorulmamaya özen göstermelidir.
    Uykusuz kalmamalıdır.
    Motorlu araç kullanımı,yüzme gibi faaliyetlerde bulunmamalıdır. (Yüzme bir kişi denetiminde olabilir.)
    İlaçlar düzenli olarak her gün aynı saatte alınmalıdır.
    Sinir,stres,aşırı üzüntü, aşırı heyecan ve korkudan uzak durmalıdır.

Bence hemen bir Nörolog'a gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Keşke olmasa ama muhtemelen hastalık tekrar harekete geçmiş.Anlattıklarına göre epilepsi olabilir :

"Epilepsi nöbetleri farklı şekillerde ortaya çıkar. Bazı nöbetlerden önce bir korku hissi gibi olağandışı algılamalar ortaya çıkarken, bazı nöbetlerde kişi yere düşebilir, bazen ağzı köpürebilir."

--- Epilepsi hastasının dikkat etmesi gereken noktalar ---

Düzenli ve dengeli beslenmelidir. Açlık kesinlikle olmamalıdır.
    Vücut hareketlerini azaltıcı aktivitelerle uzun süreli ilgilenmemelidir.
    Alkollü,asitli,kafeinli içeceklerden uzak durmalıdır.
    Aşırı derece yorulmamaya özen göstermelidir.
    Uykusuz kalmamalıdır.
    Motorlu araç kullanımı,yüzme gibi faaliyetlerde bulunmamalıdır. (Yüzme bir kişi denetiminde olabilir.)
    İlaçlar düzenli olarak her gün aynı saatte alınmalıdır.
    Sinir,stres,aşırı üzüntü, aşırı heyecan ve korkudan uzak durmalıdır.

Bence hemen bir Nörolog'a gitsin.

Alıntıları Göster
    Gerçekleşen durum epilepsi krizi değil fakat en yakın zamanda bir nöroloğa gözükmesinde fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum

Gerçekleşen durum epilepsi krizi değil fakat en yakın zamanda bir nöroloğa gözükmesinde fayda var.

Alıntıları Göster
    Historia dediğine inanmak çok cazip geliyor ama Rietveld'in yazdığı ilk belirti , dün fazlasıyla vardı çok acıkmıştı , hatta yemek yiyecektik ama eve geç kalmasın diye yemedik..
  • quote:

Historia dediğine inanmak çok cazip geliyor ama Rietveld'in yazdığı ilk belirti , dün fazlasıyla vardı çok acıkmıştı , hatta yemek yiyecektik ama eve geç kalmasın diye yemedik..

Alıntıları Göster
    Geleceği görebiliyormuşmu ? Laplacenin şeytanıymışmı ?

olasılıksızın etkisinde kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kherehabath

Geleceği görebiliyormuşmu ? Laplacenin şeytanıymışmı ?

olasılıksızın etkisinde kaldım

Alıntıları Göster
    Epilepsi bana çekici bir hastalık olarak gelir, her zaman.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.