Şimdi Ara

Kilolu şişman bir kızla sevgili olur musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kilolu Biriyle Sevgili Olmak

Fiziksel görünüşe dayalı ayrımcılığın kabul edilemez olduğunu ve herkesin saygıyı ve sevgiyi hak ettiğini unutmamak önemlidir. Bir kişinin kilosunun bir ilişkiyi etkilemesine izin vermemek esastır.

Kilolu Bir Sevgiliyle Birlikte Olmanın Avantajları

• Kendini Kabul Etme: Kilolu biriyle sevgili olmak, partnerinizin kendine güvenli ve kendi bedeniyle rahat olmasına yardımcı olabilir.
    • Kabul: Bir kilolu kişiyi kabul etmek, herkesi kabul etmeye ve sevmeye açık olduğunuzu gösterir.
    • Empati: Bir kilolu kişiyle sevgili olmak, kilo sorunları olanlara karşı empati geliştirmenize yardımcı olabilir.

Kilolu Bir Sevgiliyle Birlikte Olmanın Zorlukları

• Toplumsal Stigma: Toplum, kilolu insanlara karşı genellikle önyargılıdır ve bu önyargı bir ilişkiye yansıyabilir.
    • Sağlık Kaygıları: Kilolu olmak, kalp hastalığı, diyabet ve eklem sorunları gibi sağlık sorunları riskinin artmasıyla ilişkilendirilmiştir. Bu sağlık sorunları bir ilişkiyi etkileyebilir.
    • Düşük Benlik Saygısı: Kilolu insanlar genellikle düşük benlik saygısından muzdariptir ve bu bir ilişkiyi zorlaştırabilir.

Sonuç

Bir kilolu kişiyle sevgili olup olmamak kişisel bir karardır. Ancak bir karar verirken fiziksel görünüşe değil, kişiliğe odaklanmak önemlidir. Herkes sevgiyi ve saygıyı hak eder ve kilo gibi fiziksel özellikler bir ilişkide belirleyici faktör olmamalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sahsen ben etkilenemiyorum.ama bana karsi tutumlari iyi olanlar da onlar oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meradz -- 6 Mayıs 2018; 9:37:24 >
  • Nefes alsın yeter

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo. Çıkmak ne demek.

Hele ki hayatı pozitif görenlerdense var ya. Seni 10 yaş grnçleştirir. Her yönden. :)

• Birkaç gecelik ilişki için olabilir ama uzun süreli ilişki yaşayamam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha sadık olur bana karşı

Anarşist olmasın da

• Tek gecelik ilişki bile yaşamam.

Benim mahmutun da bir gururu var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haftada 6 gün salona gidip yediğim her şeye gramı gramına dikkat ediyorken kendime yediremem sanırım. Bambaşka biri olur gerçekten etkilenirim belki o ihtimal de var tabi ama böyle uzaktan bakarken çok yabancı geliyor.

• Egri oturup dogru konuşalım çıkmam hocam iyi insandır kötü davranmam asla ama çıkmam

• türkse olmam yabancıysa olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: meradz

sahsen ben etkilenemiyorum.ama bana karsi tutumlari iyi olanlar da onlar oluyor

banada
  • Ayirt etmiyorum

• kilolu şişman ne ya.kilosuz şişman da mı var
  • olurum

• Yüzü güzelse çıkarım

• Çıkma teklifini o yaparsa çıkarım.

• Ortada aşk olduktan sonra ne önemi var?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Görünüş ve ses olarak ortalamanın çok üstündeyim, ama maalesef fakir olduğum için pek şansım olmadı, bir kaç kız tavladım onlarla da eninde sonunda bitti, fakat kimse bilmiyor ki, nefes aldığı sürece her dişinin bir şansı vardır benim için.
  • Pek sanmıyorum

• Neden olmasın? Önemli olan karakteri ve zekası bana göre.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.