Şimdi Ara

Kilolu şişman bir kızla sevgili olur musunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne kadar sisman olduguna bagli. hafif thicc ise kisiligine bagli olarak ok ama bariz obezite yolunda ilerleyen sismansa istedigi kadar kisiligi iyi olsun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

hemşerim bu tarz mesajları ekşide yazda boşa gitmesin.orda kız filan düşebiliyor

Alıntıları Göster
    Sadece kendi yorumumu belirttim. Ekşisözlük'le ne alakası var? İyice kafayı sıyırmışsınız.
  • Kiloluysa sadece evet Obezse hayır

• Kara karı, kuru karı, keçi eti, durgun at

Mazarratü’l-mazarratü’l-mazarratü’l-mazarrat

Beyaz karı, şişman karı, koyun eti, yörük at

Fáidátü’l-fáidátü’l-fáidátü’l-fáidát

• çıkmam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kilolu şişman bir kızla sevgili olur musunuz ?
  • ne kadar kilolu olduguna baglı. balık etliyse ve orta kiloysa olabilir.
  • Obez triplerine girmiyorsa psikolojisi düzgünse evet hafif balık etli kızlar daha tatlı bile diyebilirim

• Portakal kabuğuyla çıkarım daha iyi. Ne o öyle her tarafı selülit.

• ben olmam isterse dünya güzeli olsun 40 yaşına gelince stentleri takmaya başlar 50 yaşını da görünce kalpten gider gitmese bile ayakları iflas eder sana hayatı zindan eder. en temizi çirkin bile olsa zayıf kadın almak telefon alırken bile işlemcisine ramine bakıyoruz eş alırkende bakmamız lazım aşk maşk boş işler huzur bozulunca hepsi bitiyor. he zayıf olunca hasta olmaz mı belki 2 sene sonra ölür kimsenin ne olacağı belli değil ama yine de kendine bakmayan biri ile evlenmem sevgili de olmam. bende kiloluydum 97 den 77 lere düştüm erkek halimle az yiyorum kendime dikkat ediyorum o kadın hali ile etmiyorsa kusura bakmasın beni de hak etmiyor demektir.
  • Evet diyecek kisi tamamen maddiyat beklentisi vardir.

Kız evin 1 evladı,Babasinin isyeri var.

Durumlari iyi kiz daha 18 de rahat 90-110 var nisanlı

Damat ic guveyi gider yer icer yatarim diye düşündü herhalde

• fiziksel güzellik gelir geçer o zayıf diye beğendiğiniz kızları 30 sene sonra saçları beyazlamaya tenleri buruşmaya başlayınca da sevecek misiniz bakalım, önemli olan karakterdir

• Bir yan hesap görüyorum sanki :) Neyse uzatmayım

• Ya sorun görüntüden öte karşıdakinin iradesizliği bence. Ben de hiçbir zaman obez olmasam da sık sık kilo alıp veriyorum ve diyete giriyorum. Çünkü ayarı kaçırdığım anlar oluyor. Ama bir insan o görüntüye ve sağlık problemlerine rağmen yemeyi durduramıyorsa çoğu konuda kendini zapt edemiyor demektir. Dışardan bakıp etkilenmem ve ona adım atmam ama kişiliği iyidir, zekidir, hoş muhabbettir vs. etkilenebilirim sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrelll

ben olmam isterse dünya güzeli olsun 40 yaşına gelince stentleri takmaya başlar 50 yaşını da görünce kalpten gider gitmese bile ayakları iflas eder sana hayatı zindan eder. en temizi çirkin bile olsa zayıf kadın almak telefon alırken bile işlemcisine ramine bakıyoruz eş alırkende bakmamız lazım aşk maşk boş işler huzur bozulunca hepsi bitiyor. he zayıf olunca hasta olmaz mı belki 2 sene sonra ölür kimsenin ne olacağı belli değil ama yine de kendine bakmayan biri ile evlenmem sevgili de olmam. bende kiloluydum 97 den 77 lere düştüm erkek halimle az yiyorum kendime dikkat ediyorum o kadın hali ile etmiyorsa kusura bakmasın beni de hak etmiyor demektir.
    Erkek halimle vb. derken ? Kadınlar daha mi fazla dikkat etmeli kilosuna erkeklerden ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Senin kişiliğin ne kardeşim zengin misin fakir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.