Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 EPIPHONE LES PAUL Special II Elektro Gitar Paketi - Amfili Set Satın Al 13 Ağustos 2018 21:54 1 1 EPIPHONE LES PAUL Special II Elektro Gitar Paketi - Amfili Set Zamanında ZuhalMüzik'ten bir hevesle almış olduğum gitar setidir. Öğrenip çalmak için zaman bulamadım. Hiç kullanılmamıştır. Sadece çalışıp çalışmadığını kontrol etmiştim. Sıfırdan farksızdır. Resimdeki gibidir. Taşınırken karton kutusunu atmak zorunda kalmıştım. Muğla Bodrum içi elden teslim tercihimdir. Alıcı kargo isterse detaylı konuşabiliriz.Epiphone Les Paul Special II LTD Epiphone 10 Watt Gitar Amfisi Epiphone Kablo Epiphone Askı Tuner Penalar Taşıma Çantası ve Online İndirebileceğiniz Gitar DersleriSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] [SATILIK] Xbox Series S 512GB + (2 Original Kol) [SATILDI] EPIPHONE LES PAUL Special II Elektro Gitar Paketi - Amfili Set (SATILDI) TERTEMIZ ORIJINAL PS3 320GB + DS3 KOL + 7 TANE KUTULU OYUN