Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] Xbox Series S 512GB + (2 Original Kol) Satın Al 12 Haziran 2023 22:34 1 1 [SATILIK] Xbox Series S 512GB + (2 Original Kol) Konsolu 02.12.2022 (6 aylik konsol) tarihinde Almanya'da MediaMarkt'dan almıştım. Çok az kullandım. Arada arkadaşlar ile Fifa falan oynadım sadece. Bu süre zarfında max 15 kez falan açmışımdır konsolu. Sıfırdan farkı yok. Yeni bir PC aldığımdan dolayı satıyorum. Şuan Almanya'dayım. 16 Haziran'da Türkiye'ye geliyorum. Geldiğim gibi direkt kargolarım.Mugla/Bodrum içi elden teslim edilir. Diğer şehirlere ilk ödeme daha sonra karşı ödemeli kargo şeklinde gönderirim.Kutusuyla beraber gondericem. Her şeyi eksiksiz.2. kol dahil fiyat 10500 TLTek kol fiyat 9000TLSon fiyattır. Lütfen pazarlık yapmayın.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 9000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] [SATILIK] Xbox Series S 512GB + (2 Original Kol) [SATILDI] EPIPHONE LES PAUL Special II Elektro Gitar Paketi - Amfili Set (SATILDI) TERTEMIZ ORIJINAL PS3 320GB + DS3 KOL + 7 TANE KUTULU OYUN