Şimdi Ara

Epiphone Les Paul Standart Pro

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu solak Epiphone Les Paul Standard Pro elektro gitarin artilari eksileri nelerdir? Hangi seviyededir? Kullanimi klavyesi rahat midir? Uzun sure kullanabilir miyim? Ton ve yelpazesi ne kadar genistir ne kadar soft ne kadar hard tonlar alabilirim tarz olarak? İkinci el fiyat piyasasi ne kadardir uc asagi bes yukari ederi nedir.. Acil yardimlarinizi bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Plus top pro ise 2013 2014 modellerinde probucker manyetik ve coil tap özelliği olduğu için ile o fiyata alınabilecek en versatil gitarlardan biri...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Plus top pro ise 2013 2014 modellerinde probucker manyetik ve coil tap özelliği olduğu için ile o fiyata alınabilecek en versatil gitarlardan biri...

Bu gitar hakkinda bildiklerinin hepsini alabilir miyim dostum?

• yani sitesinde ne yazıyosa bende onu biliyorum gitarın gizli bi özelliği yok işte maun gövde üstüne gayet şık duran flame maple kapağı falan var... sadece bu gitarın 2013 öncesinde alnico classic pro manyetikleri vardı. dolayısı ile epiphoneun daha ucuz misal normal standard modellerinden pek de öne çıkan bi model değildi. 2013 de bu modele probucker manyetik taktılar.

bu probucker manyetik, gibsonda kullanılan burstbucker manyetiklerin 1e1 aynısı... çok matematiksel teknik detayını bende bilmiyorum fakat manyetiklerin baseleri olsun, bobinleri olsun, alnico II magnetlerine kadar gibson burstbucker ile 1e1 aynı malzemeden, aynı şekilde üretiliyor. sadece amerikadaki fabrikada değilde çindeki fabrikada yapılıyor. o yüzden ben probuckerları çok başarılı buluyorum...

coil tap özelliği sayesinde iki humbuckerada single manyetik görevi gördürüp h-h, s-s, h-s, s-h şeklinde kullabiliyosunuz. buda ton yelpazesini genişletiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

yani sitesinde ne yazıyosa bende onu biliyorum gitarın gizli bi özelliği yok işte maun gövde üstüne gayet şık duran flame maple kapağı falan var... sadece bu gitarın 2013 öncesinde alnico classic pro manyetikleri vardı. dolayısı ile epiphoneun daha ucuz misal normal standard modellerinden pek de öne çıkan bi model değildi. 2013 de bu modele probucker manyetik taktılar.

bu probucker manyetik, gibsonda kullanılan burstbucker manyetiklerin 1e1 aynısı... çok matematiksel teknik detayını bende bilmiyorum fakat manyetiklerin baseleri olsun, bobinleri olsun, alnico II magnetlerine kadar gibson burstbucker ile 1e1 aynı malzemeden, aynı şekilde üretiliyor. sadece amerikadaki fabrikada değilde çindeki fabrikada yapılıyor. o yüzden ben probuckerları çok başarılı buluyorum...

coil tap özelliği sayesinde iki humbuckerada single manyetik görevi gördürüp h-h, s-s, h-s, s-h şeklinde kullabiliyosunuz. buda ton yelpazesini genişletiyor.

Cok tesekkurler ustad ikinci el fiyati ortalama ne olabilir sizce?

• Sıfırı 1500 civarı ise temiz vuruğu kırığı olmayan ikinci eli 1000 tl falan normaldir... Fakat bunlar geçen sene piyasaya sürüldüğü için probuckerlı modelin ikinci elini bulmak imkansız gibi bişey... İkinci el satılanların hepsi alnico classic manyetikli eski modeli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 12 Mayıs 2014; 16:41:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklımda iki model çar epiphone lespaul plus top pro

Veya squier vibe 50 s

Hangisi rock Blues caz ve pop çalacağım

• Sırf sapinda epiphone yazıyor diye okadar para verme.

Fiyat performans ürünü istiyorsan bunu tavsiye edebilirim. (Jt 220)

Vayy bee. iPhone, ne koy, epiphone

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-jay-turser-jt-220-elektro-gitar-494350412/detay

• gknshn1453 G kullanıcısına yanıt
    Squier vibe 50s i deneme imkanım olmuştu hocam ben çok beğenmiştim Meksika fenderlerle yarışır ama sen bilirsin tabi

• Bütçe sıkıntıları oldu aklımdaki model cort m600 cort x custom rock Blues caz ve pop

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.