Hocam daha çok kulaklarımda sorun var aslında. Yaş 40'a dayandı, 7-8 yaşından beri oyun oynuyorum. Sürekli kulaklık takmaktan artık duyma sorunları var gibi. Bassların altında kalan sesleri kulağım artık seçmiyor oldu galiba. Hiç sağlıklı değil ama günde 10 saatten aşkın ses maruz kalıyorum. |
EPOS | Sennheiser GSP 602 Profesyonel Gaming Kulaklık 2044 TL (2. sayfa)
-
-
O kadar saat kulaklık mi kullanıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de 46 yaşındayım ve ben de yaklaşık 30 yıldır kulaklık kullanıyorum. Çoğunlukla yüksek sesle. Bende de tam tersi acaip hassasiyet var. Odada uçan sineğin sesini dahi duyuyorum. Gece yatınca kalp atışlarımı duyabiliyorum. Cs go da işime geliyor. Ama gündelik hayatta çoğu kişiyi rahatsız etmeyen sesler beni mahvediyor. Linktekinin beyaz olanını almanyadaki arkadaşıma aldırdım. Önümüzdeki ay gelirken getirecek. Siyahı kenara kaldırırım bir süre.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam 5-6 saat kulaklık, 5 saat falan müzik dinliyorum ofiste stereo bir sistem ile ayrıca yolda arabada falan da dinliyorum. 10 saati bile geçiyordur ortalama verdim.
-
Hassasiyet var ama belli frekanslar yok oluyor hocam. Gençlerin duyduğu şekilde duymadığımdan kıllanıyorum açıkçası.
-
Benim baba 57 yaşında yıllarca walkmann kullanmış biri olarak kulakları artık duymuyor neredeyse %20lere falan düştü duyması umarım problem yaşamazsiniz son 5 yıldır böyle durumu...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun, babanıza üzüldüm. Yılda 3-4 sefer orta kulak iltihabı yaşıyorum. Antibiyotikle geçiyor. Geçen yıl hastanede işitme testine girmiştim. Testi yapan genç, "abi senin duyduğun frekanslara kadar duyana pek rastlamıyoruz, senin sıkıntın ne ki doktor test istedi" demişti. Benim için zaman gösterecek. Biraz azalmasından şikayet etmem.
-
Bu kulaklığı alacaksanız ve tüm nimetlerinden faydalanmak istiyorsanız (Noise cancellation gibi) bu ses kartınıda almanız lazım. Youtube de bütün incemeleri bu ikili ile yapmışlar.
amazonEPOS I Sennheiser GSX 300 Gaming Dac 7.1 surround sesli harici USB ses kartı, oyun, film ve müzik için yüksek çözünürlüklü ses EQ ön ayarları PC ve Mac için oyun ses kartı, beyazhttps://www.amazon.com.tr/EPOS-Sennheiser-USB-Soundkarte-hochaufl%C3%B6sende-Voreinstellungen/dp/B08953JYPG
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X