amazon EPOS I Sennheiser GSP 602 Professionelles Gaming- Headset (mit passiver Geräuschunterdrückung), Black and brown, One- size https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08DG53CLL/ref=ox_sc_saved_title_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1Farklı bir ASIN numarasıyla Amazon TR satıcılı olanı ise 4999 TL. Bu fiyat abartı tabii ama ilki yurt dışı fiyatlarında, uygun denebilir. |
EPOS | Sennheiser GSP 602 Profesyonel Gaming Kulaklık 2044 TL
-
-
Tasarıma bak.
Aklıma kanepe döşemeciliği geldi nedense
-
100 liralık gaming kulaklık gibi tasarımı biri görese değersiz diye almaz sokakta.
-
Şu snopy felan yıllar önce kulaklıkları vardı ona benziyor tasarımı:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 27 Kasım 2022; 22:3:52 > -
Eğer başıma bir iş gelmeyecekse ben beğendim.
-
Gsp600'ün rengini değiştirmişler sadece. 601 olanı güzel duruyor. Dış görünüşünü beğenmeyen olabilir. Ama bugüne kadar sesini beğenmeyen duymadım.
https://www.tomshardware.com/news/sennheiser-gsp-601-and-602-headset-launch
-
Bende çok beğendim hocam. Ayrı bir havası var. 2 gün önce Vatan'dan 1700 TL'ye Logitech G Pro X almamış olsam alırdım bir adet zira Sennheiser kalitesini malum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu kulaklığı görünce bu kadarda profesyonel olmasamda olur dedim
-
Kullanmayanların yorumlarına bakmayın, ihtiyacınız var ise kablolu seriler arasında Top 5'dir. Rahatlık, kalite, konfor, mikrofon kalitesi muazzam. Ses kalitesi eğer oyun için ise FxSound yazılımı kurun, netlik artırarak çok rahat kullanırsınız. Öyle market malı Steelseries, Cloudx falan bu kulaklığın akranı bile değil.
https://basic-tutorials.com/reviews/peripherals/epos-sennheiser-gsp-602-gaming-headset-review/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerros -- 28 Kasım 2022; 3:23:1 > -
Sennheiser diye koşulşuz şartsız övülecek bir kulaklık değil. Basları ve tizleri önde olan midleri geride kalmış, tuning olarak Çin malı kulaklıklar gibi ses veren bir kulaklık.
soundguysEPOS Sennheiser GSP 602 reviewhttps://www.soundguys.com/epos-sennheiser-gsp-602-review-39325/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 28 Kasım 2022; 2:34:18 >
-
Merak ettiren bir kulaklık YouTube da inceleme videosu vardı içeriğini anlamadım ama..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam siz hangi ses kartıyla kullandınız veya kullanmaktasınız?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi ben bunu bilgisayarda müzik dinlemek için alsam, tatmin eder mi ki daha doğrusu "O kadar para verdim, o kadar da övdüler ama 200 liralık kz kulaklığımdan ne farkı var bunun şimdi?" dedirtmesin?
Ses kartım vs yok.
-
Bir kulaklıktan hiçbir zaman mucize beklemeyin. Odyofillik ve o tayfanın konuştukları bazen insanın ilgisini çekiyor ama biraz yatırım yapınca ne kadar boş iş olduğunu anladım. Beyerdynamics kulaklık + FiiO DAC bile bu odyofillerin övdüğü & konuştuğu kadar bir etki bırakmadı bende.
Tabii 100 liralık kulaklıkla kıyaslama yapmıyorum ama zamanında 900 küsür liraya aldığım kulak içi Shure SE215 bu Beyerdynamics + DAC kombosuyla aynı kaliteyi veriyor gibi.
Bu arada artık çoğu anakartın ses kartı aşırı profesyonel stüdyo kulaklığı olmadıkça kulaklığı çok rahat sürebiliyor. Bu kulaklık 28 ohm'muş ve telefonlar bile artık 80 ohm'a kadar sürüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 28 Kasım 2022; 15:8:20 > -
Analog kulaklıkların performansını tam alabilmek için ses kartınızın da iyi olması gerekir. İyi bir ses kartınız yoksa kulaklığınızın ne kadar iyi olduğunun bir önemi yoktur.
Müzik dinlemek için bu ürünü seçmezdim hocam. Ama dinleyemez misin? Dinlersin tabi ki.
Oyun için ise ekolayzır desteği gerekiyor. Sennheiser kulaklıklar (gaming serileri) genel olarak bassı yoğun veren kulaklıklar. Haliyle bazı rekabetçi oyunlarda, Arctis gibi tizi bol olan kulaklıklardan farklı hissediyorsunuz. Zira basslar tizin önüne geçtiğinde, sanki duymuyormuş hissine kapılıyorsunuz. Ancak bunu dediğim gibi basit yazılımlarla kolayca halledebilirsiniz.
Peki bu kulaklıktan ne beklemelisiniz?
Eğer uzun süre bilgisayar başında oyun oynuyorsanız, bu süre zarfında bazı markaların kulaklıkları kulağınızı, kafanızı rahatsız ediyorsa, konfor ve rahatlık açısından Sennheiser gerçekten bu işin ehli.
Örnek vereceğim, GSP 300 ile Sennheiser macerama atıldım. Oldukça rahat, mikrofon anlamında üst seviyede idi. Akabinde bazı sesleri kaçırdığımı farkettim. Kablosuz kulaklık aramaya başladım ve Arctis 7 Wireless aldım. Hayatımda yaşadığım en kötü deneyimdir. Kulak kıkırdaklarım sanki yumruklamışlar gibi ağrıyordu. Ve bu neredeyse 10 gün kadar devam etti. Dayanamayıp sattım. GSP 670 Wireless aldım.
Sennheiser laneti olan bass ağırlıklı bir gaming kulaklığı. Ekolayzır ile tanışarak, o sorunu da bypass ettim. Ağırlık olarak emsallerinin oldukça üzerinde olmasına rağmen, 10 saate yakın kullanımlarda dahi ne kulak, ne baş ağrısı, ne kulaklığın kulağımda olduğunu farketmek gibi olumlu yanlarını anladım.
Malzeme kalitesi ise tartışılmaz. Arctis 7 ile kıyaslayacağım. Aradaki malzeme kalitesini tartışmaya bile gerek yok. Tabi fiyat farkı aldı yürüdü ama o tarihte arada %40 kadar fiyat farkı vardı ve bunu hakediyor Sennheiser.
Bu ürüne gelecek olursak, Analog olması bir handikap gibi görünse de, Sennheiser'ın Epos ile olan bağı sonucunda gelişen yeni nesil kulaklıklar.
Şuan bu fiyata emsallerini düşününce, seçimin şu şekilde yapılması gerekiyor. Ürünü ne için ve ne kadar süre kullanacaksınız? Oyun ve uzun süreli diyorsanız, ben diğer ürünleri market ürünü olarak açıklarım. Sennheiser ile kıyas afaki kalır.
İnceleme sitelerinin objektifliği ortada. Ben kullanıcı yorumuna önem veririm, bedava kulaklık alıp fonlanan incelemeleri makul bulmuyorum.
Özetle, sadece müzik için daha tatminkar ürünler vardır. Sadece oyun için rahatlık ve malzeme kalitesi/ömrü arka plana konulur ise aynı fiyat bandında, farklı ürünler de tercih edilebilir. Ancak benim gibi günlük 6 saatten fazla kullanıyorsanız, bence bu ürün beklentinizi karşılar.
Tabi 2000-TL veriyorsunuz, bu ortalamalarda alınacak bir üründür.
-
Dediklerinize katılmakla beraber kaçırdığınız ses varsa ses kartınızın yetersizliğinden kaynaklıdır. Dandik kulaklıkların fiyatlarıyla karşılaştırma yapacak olursak 2bin lira bu kulaklık için gayet uygun. Tabii parası olana.
Müzik dinlemek için oyuncu kulaklığı alınmaz. Ses kalitesi iyi bir normal kulaklık alırsınız yanına da mikrofon alırsınız. Kullanışlılık azalır ama müzik kalitesi isteniyorsa bu zorunlu. Oyuncu kulaklıkları aşırı basslı, boğuk, oyunlara göre ayarlanmış sese sahiptir.
Açık tarzda bir kulaklık ama daha 2 gün önce 2000 liraya HD599 SE (HD599 ile aynı, sadece siyah renk olanı) satıldı. Dünyanın en iyi oyun kulaklığı olabilir desem çoğu kullanıcısı katılır. Müthiş bir sahne genişliği, sesin nereden geldiğini harika şekilde anlayabileceğiniz bir konumlama ve tabii ki üst seviye netlik.
Yanına da Boya M1 falan alırdım herhalde mikrofon arıyor olsam. Bilgisayarda iyi çalışıyor mu bilmiyorum, sadece ilk aklıma gelen mikrofon olduğu için söyledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 28 Kasım 2022; 20:59:52 > -
ben gecen ay Amazon Germany den 2500 TL ye aldım , bozuk cıktı iade ettim. Dikkat edin size denk gelmesin.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tasarıma bak. Aklıma kanepe döşemeciliği geldi nedense |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X