Şimdi Ara

epox 9npa+ ultra 7f hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu anakart açılışta 7f hatası veriyor.sorun nedir yardımcı olabilirseniz çok iyi olur.Kafayı yemek üzereyim.kıvavuzda yazan açıklamadan bi anlam çıkaramadım.
    KONFİGÜRASYON:

AMD Athlon 64 3200+ (enice)
    Epox 9NPA+ Ultra
    Seagate 200GB SATA
    Asus 6600GT Top Edition
    Aopen H600b b28
    Corsairs 2x512 MB DDR Ram
    Plextor 3540A Siyah

• bende de aynı board var ama bilmem..

bu arada sistemindeki Plextor 3540A Siyah bune abi.

edit: ama bu hataya sadece sen karşılaşmamışsın. yazılanları anlamadım ama istersen bide sen bak.http://www.aoaforums.com/forum/showthread.php?t=31273

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santanio -- 23 Haziran 2005, 22:26:46 >
  • anakartın açılış logosunu değiştirdinmi hiç?
  • kitapçıkta son sayfalarda hata kodlarının manaları yazması lazım. bende de epox var.
  • quote:

bende de aynı board var ama bilmem. .

bu arada sistemindeki Plextor 3540A Siyah bune abi.

edit: ama bu hataya sadece sen karşılaşmamışsın. yazılanları anlamadım ama istersen bide sen bak.http://www.aoaforums.com/forum/showthread.php?t=31273

FoXyBuLL Tarih 23 Haziran 2005, 19:40:55

sinirden ne yazdığıma bile bakmamışım.Nec 3540A olacaktı.
    Bu arada problemi DVD yazıcı ve CD yazıcının kanallarını ayırarak çözdüm.
    Son durum: DVD yazıcı (Primary master)
    CD yazıcı (Secondary master)
    HDD: SATA

Problem çıkaran bağlantı şekli ise: DVD yazıcı (primary master)
    CD yazıcı (Primary Slave)
    HDD: SATA
    Ama anakartın kılavuzunda yazan logo olayıyla alakası olmaması enteresan geldi bana. Yani adamlar 7f hatasının logoyla ilgili olduğundan bahsediyo ama alakası bile yok nasıl iş anlamadım ???

• logo ekranında tab tuşuna basıp hatalı donanımı gör demek istiyorlar herhalde.
  • konuya biraz geç baktım ama bende bu topic ten yararlanıp bişey soracam..benim pc de açılışta epox reklamı tam sayfa yapılıyor sonra direk xp başlıyor penceresi çıkıyordu.Formattan sonra epox cd sinden bir şeyler yükledim şu an o güzellik gitti şu an eski pcler gibi uyuzca siyah bilgi yazıları sistemden falan bahseden ilk açılış olayı vardır ya..neyse bunu nasıl kaldıracam göz zevkimi bozdu yaaa..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    K8N Neo2-FX ethernet sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.