Şimdi Ara

DFI LanParty UT Ultra-D (SLI Modlu, SLI Köprülü, Hediyeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Halen kendi sistemimde kullandığım DFI LanParty UT Ultra-D modeli S939 anakartı satıyorum. SLI modu yapılmıştır, ayrıca SLI köprüsü de bulunmakta; kart bir nevi SLI-D modeli yani. Anakartta DFI'nın en son sürüm resmi BIOS'u yüklüdür. Yurtdışından aldığım için faturası ve garantisi yok, kutusu ve tüm kutu içeriği (UV reaktif SATA kabloları, UV Reaktif ve yuvarlatılmış IDE, disket sürücü kabloları vs.) tamdır. S939 için en sağlam hızaşırtma anakartıdır diyebilirim, kartı zaten bilen biliyor.

Kart için istediğim fiyat 150 YTL

Ayrıca kartla beraber Apache CyberSound ACS300 5.1 Optik Çıkışlı Ses Kartı'nı da hediye veriyorum. Anakartın ses çıkışı mevcut ama bundan memnun kalmazsanız yanında hediye edeceğim bu kartı da kullanabilirsiniz.

Sadece İzmir'deki arkadaşlarla alışveriş düşünüyorum. Forumdaki eski üyelere veya sağlam referans verebilen arkadaşlar olursa şehirdışına da gönderebilirim; önce para sonra kargolama şeklinde alışveriş yapabiliriz. Anakartı en erken cumartesi günü teslim edebilirim bunu da ekleyeyim. İzmir'deki arkadaşlar anakartı diledikleri gibi test edebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyau -- 22 Şubat 2007; 20:43:32 >

• PM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.