Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Uygun fiyata mini-ITX sistem i5-4590S, GA-H81N, 8 GB DDR3 Satın Al 30 Eylül 2022 19:55 1 1 Uygun fiyata mini-ITX sistem i5-4590S, GA-H81N, 8 GB DDR3 Merhaba,Donanım yükseltme sebebiyle ihtiyaç fazlası haline gelen mini-ITX sistem bileşenlerini satıyorum. Satışa dahil olan üç parça şu şekildedir:Intel i5-4590S işlemci: 3.70GHz Boost; 4 çekirdek / 4 izlek; 6 MB Intel® Smart Cache; 65WattGigabyte GA-H81N anakart: mini-ITX; Ultra Durable serisiG-Skill Ripjaws 8 GB DDR3-1600 CL10 RAMBu üç parçayı salonumda TV'ye bağlı olan mini-ITX sistemimde kullandım. İşlemciye Thermal Grizzly Conductonaut sıvı metal kullanarak, delid kitiyle kendim delid işlemi uyguladım. Bu sayede işlemci sıcaklığında 10 dereceye varan iyileşme sağlandı. İşlemcinin üzerinde kendi orijinal fanı bulunmakta. Anakartın aynası da mevcut.Üç parça için istediğim fiyat 2000 TL'dir. Eskişehir'de elden alışveriş ilk tercihim. Ücretin önceden ödenmesi koşuluyla, karşı ödemeli kargo ile şehirdışına da gönderim yapabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Intel Core i7-3820 İşlemci 4C/8T LGA2011 İşlemci GALAX GeForce RTX 3070Ti 8 GB GDDR6X 1-Click OC Ekran Kartı ISA, PCI, AGP grafik kartları ve eski işlemciler arıyorum [SATILDI] Uygun fiyata mini-ITX sistem i5-4590S, GA-H81N, 8 GB DDR3