Şimdi Ara

dfi lanparty ve 3700athlon la yapalıbilecekler??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha bugün elime geçen dfi lanparty anakrtım ve amd 3700 athlon işlemcimle o/c adına yada en azından performansı birazda olsa arttırabilecek düzenlemeler adına ne yapılabilir.deneyen başaran fikri ola arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

• al sana benim yapabildiklerim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal22 -- 20 Eylül 2007; 12:14:51 >
  • sana diyecek pek bişey yok maşallah 22 derece cpu.işin kötüsü ben bus enin yaptıklarını nasıl yapıcam.ayrıca bende eax1600pro asus ekran kartı var.bikaç kişi dfi ile asus pek anlaşamıyo dedi moralimi bozdu.eski anakartımla(asus asn5x) süper bi performans sergiliyodu şimdi kuşkuluyum açıkcası
  • işlemcinin kodu kötü değilse 3 ghz civarında günlük kullanabilirsin. tabi iyi bir soğutucu gerekebilir.
    bu arada ben bu anakartta sapphire in x1600 pro kullandım ve hiç bi sorun yoktu. ama asusu bilemem.
  • bab senin yaptın o/c günlük stabilmi 1.66 voltaj vermişsin fazla yüklenmişsin gibi geldi ama tabi senin bileceğin iş
  • günlük 2.9ghz de 1.45v ile kullanıyorum ben..yukardaki örnekte işlemcinin sınırlarını göstermek içindi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: havalicocuk

bab senin yaptın o/c günlük stabilmi 1.66 voltaj vermişsin fazla yüklenmişsin gibi geldi ama tabi senin bileceğin iş

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=176886

bu da benim ulaştığım max stabil değer ve sadece kışın kullanıyorum buz gibi odanın içinde.Şu an 3080 mhz de işlemci..İyi bir soğutucun varsa voltaj vermenin çok fazla sakıncası yok..Kolay gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende 3700sd'yu stock fan ile voltajsız 2.95'de stabil kullanmıştım benim işlemci son çıkan seriden idi süper pi 27 saniyede alıyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.