Şimdi Ara

Meraklısına, Abit AN-7-Athlon 2500+ Winfast A340

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Diğer Anakart Üreticisi Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Bir dönemin meşhur markası ve anakartıdır. Abit AN-7-Athlon 2500+ Winfast A340 ekran kartı ve 2*512 ddr-400 kingston ram. Faal durumdadır, zamanında çalışan sistemden sökmüştüm, uzun zamandır yatıyor, yer açılsın diye satıyorum. Win. 10 harici işletim sistemim olmadığı için işletin sistemi kurmadım ama bios ekranında her şey normal gözüküyor. Memnuniyet garantilidir, sorun çıkarırsa paranızı iade ederim.
    Not: Kuzey köprüsü üzerindeki zalman soğutucu orjinal değildir. Bağlantı ayağı tırnaklarından biri kırıktır. Bu haliyle de tutuyor sorun yok ama bilginiz olsun.
    sadece ilanda yazanlar ve fotoğraflarda gözüken parçalardır, kutusu vs. mevcut değildir.

Fiyat: 75,-TL

İzmir içi elden teslim tercih sebebidir, diğer iller havale sonrası kargo şeklinde olabilir. Takas düşünmüyorum, kargo alıcıya aittir, hepsi birlikte satılıktır, ramleri almamanız veya ekran kartını istememeniz fiyatı değiştirmez.

Meraklısına, Abit AN-7-Athlon 2500+ Winfast A340Meraklısına, Abit AN-7-Athlon 2500+ Winfast A340Meraklısına, Abit AN-7-Athlon 2500+ Winfast A340Meraklısına, Abit AN-7-Athlon 2500+ Winfast A340Meraklısına, Abit AN-7-Athlon 2500+ Winfast A340

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taktik -- 15 Haziran 2018; 0:8:40 >

• Ürün duruyormu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • scarab kullanıcısına yanıt
    Bu ilan 5 yıl eski

• 4 sene önce aynısını çöpe attım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.