Şimdi Ara

'EPOX ANAKART VE MASCOM' LUTFEN BIR DAHA DUSUNUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖZELLİKLE İZMİRDEN FORUMA KATILAN BİLGİSYAR KULLANICILARININ DİKKATİNE

ARKDAŞLAR YAZACAKLARIM NE BİR HIRS YADA NE DE BIR OFKENIN SONUCUNDA ORTAYA ÇIMIŞTIR. NE BIR EPOX DÜŞMANIYIM NEDE BAŞKA BİR ŞEY

İZMİR / CANKAYA ISMINI VERMEK ISTEMEDIGIM BIR FIRMADAN EPOX 8RDA+ DAN ALDIGIM ANKART GARANTI KAPSAMINDA BU ANAKRTIN YETKILI ITHALATCISINA BIR PROBLEM YUZUNDENGONDERDIM.

TAM 2 AYDIR ANAKRTIMIN TAMIR OLMASINI BEKLIYORUM. TAMIR IICN ANAKART ISTANBULA GIDIP GELMESINE, RAGMEN CALISMAMISTIR. IZIMIR MASKOMA GONDERILMISTIR. NORMALDE YENISI ILE DEGISTIRILMESI GEREKIYOR. ANCAK BUNA YANASMIYORLAR. OYALAMA TAKTIGI DE DENEBILIR.

BU AKDAR ZOR BIR SEY BENIM ISTEDIKLERIM. OLMUYORSA TUKETICI HAKLARIMDAN DOĞAN USULLLERIN GERÇEKLEŞMESINI ISTIYORUM. KENDIM BIR OGHRETMENIM BUTUN ISLERIM BILFGISAYARDA. SINAV HAFTASINA GIRDIK VE SORU HAZIRLAMAM LAZIM. BU KONU YUZUNDEN SAGDA SOLDA RICA MINNET BILGISAYAR KULLANABLIYORUM. YADA BUNA ITILIYORUM. COK MAGDUR BIR DURUMDAYIM. BEN DE ARTIK CEVAP GELMEYECEK DIYE KENDIME BIR ANAKART ALDIM. MSI KL7N2 DELTA 2. BUNU ALABILECEK DURUMUM VAR. HADI OLMAYANLAR NE YAPSIN.

ISTANBUL VE IZIMIR MASCOM HIC YARDIMCI OLMADI. TUKETICI MEMNUNIYETI YOK DENECEK AKDAR. AZ . BEN MASCOM DAN BEKLEMEZDIM.

BENIM SIZLERDEN ISTEGIM BU MESAJI ANKART TERCIHLERINI BELIRLEMEMIS YADA BIR FIKIR SAHIBI OLAN ARKDASLARA ILETMENIZ VE TERCIHLERINDE MUSTERI MEMNUNIYETINE ONEM VEREN HERKESEW DUYURMANIZDIR.

YASADIKLARIMI YASAMANIZI ISTEMIYORUM.Ç BELKI DE BU SADECE BENIM BASIMA GELEN BIR VAKA. 100 DE 1 SANS DENEBILIR. ANCAK 100/1 SANSDA OLSA BU OLMAMALIYDI.

HERKESE TESEKKUR EDERIM...

• Haklarını ara ve somuç alacağına şüphen olmasın. Bırak değiştirmeyi yenisi ile paranı dahi geri alırsın.
  • 30 gün içinde halletmeleri gerekiyo bunu de aynen böyle.
  • ANAKARTIM VERELI TAM 68 GUN OLDU ARKDAS.........
  • Kartı teslim aldıklarına dair bir belgen varsa babalar gibi göçertirsin adamları.
  • Benden sana tavsiye; Oraya git ve biraz sert çıkış,sesini yükselt.Eğer altta kalırsan böyle iyiliğini suistimal ederler.Nede olsa adamlar ilgilendiği tek şey para.Bu senin hakkın.Olmazsa il tüketici burosuna sikeyette bulun.
  • ÖĞRETMENİM ŞİMDİYE KADAR VERMEDİĞİN KABAHAT..
  • git şikayet et
  • YAAA DAHA DURUYOR MUSUN? BEN OLSAM ÇOKTAN TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİNE BAŞVURMUŞTUM

VER ORAYA 20 YTL SENİN ADINA DAVA AÇSINLAR; HEM ANAKARTINI YENİSİYLE DEĞİŞTİRTİRLER HEM DE ÜSTÜNE KARTA VERDİĞİN PARAYI GERİ ALIRSIN...

MASCOM U DA BURADAN...
  • ARkadaşlar bende NCS adlı firmaya abit an7 anakartımı yolladım 5 ay doldu galiba..
    Kart daha gelmedi...
    Ve firma kapanmış galiba
    Şu anda mahkme işlemlerini başlatmayı düşünüyorum....
    İlk baş tukodere başvuracam.
    Daha sonrada dava açıcam

HAdi hayırlısı..
  • bence 1 ayı geçince hakkımızı aramamız laızm.
  • benimde anakartım epox rda+ ve bende 2 kere bios uçurdum izmir mascom da serkan bey her ikisinde de çok yardımcı oldu ve aynı gün işlemlerimi bitirdi ayrıca ben oradayken biri daha gelmişti digital foto makinası arızalı diye anında değişim yapıldı ve gönderildi hatta bu arada yeni açılan makindaki birşeyi beğenmeyen vatandaşa 2 ci bir kutu açıldı o verildi seninki biraz şanssızlık olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.