Şimdi Ara

Epox Mainboard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende epox 8kraI serisi bir ana kart var ve buna asus ati radeon 9600xt taktım 1gb ram bu arada ve görüntü sorunum war acaba bu anakartla (epox 8kraI) bu ekran kartı (ati radeon 9600xt) uyum sağlarmı? sağlıyomu ? yada nası öğreneblirim sağlayıp sağlamadığını?

• işlemci ne? ayrıca aslında çok uyumlu ankaartınla ekran kartın ancak ??? işlemcinden ileri gelebilir uymsuzluk?
  • işlemci AMD Sempron mu ne 2600+ overclocksuz
    ramlarde twinmoss 1 gb power suply 300w
  • sempronun sorun çıkardığını duymuştum zamanında epox ankartla ama athlon olsaydı tamamiyle bir bütün olabilrlerdi çünkü uyumuna daha evvelden tanık oldum.. amd ile epox ayrılmazlar aslında ama sempron amd serrisinin (intelde celeron amd sempren) yüzkarası :) sistemi tekrra kurmayı denemelisin
  • supply kesin 300W mı?

bide epox board sorun çıkarmaz (bozuk olmadığı sürece.....)

ekran kartın da sorun olabilir ( yada tam oturmamış olabilir vs...)
  • ati kartlarla via cipsetin bi uyum sorunu vardı sanki forumlarda okuduğum kadarıyla...
  • ally yanlısın var sahsen epox 8rd anakartım + 9800 pro ekran kartım var su ana kadar sorun cıkarmadı
  • evet yakın bir arkadaşım kullanıyor no problem
  • kafayı yicem bişey demiyorum çıldırcam her kafadan bir ses çıkıyo biri psu diyo biri ekran kartı bozuk diyo biri ana kart uyum sağlamamıştır diyo biri ekran kartın çok ısınıyo dur diyo resmen çıldırdım
  • 8rda nforce 2 cipsetli arkadaşın kullandığı 8kraı via kt 600 ben via cipsetlerde uyum sorunu olduğunu hatırlıyorum eski mesajları karıştırırsanız rastlarsınız...
    quote:

Orjinalden alıntı: kW

ally yanlısın var sahsen epox 8rd anakartım + 9800 pro ekran kartım var su ana kadar sorun cıkarmadı
  • ANAKARTLARIN MODELLERİNİ KARIŞTIRMAYIN NFORGE İLE VİA YI

SONRA MİLLET SİZE ALDANIP YANLIŞ ANAKART ALIP SORUN YAŞIYOR
  • nforge
  • bi kere işlemcin sempron değildir xp dir.

ben aynı anakartla 9800pro kullanıyorum uyum sorunu diye bişey söz konusu değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.