Şimdi Ara

Epox mu?DFI mı?...... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Epox 9NPA+ Ultra ile sistem kurmuştum ve problem yaşamıştım. Active Armor'u falan aktive edince sistemde ciddi bir yavaşlık ve takılmalar yaşanıyordu. Ne denesemde düzeltemedim ve devre dışı bırakmak zorunda kaldım. Ayrıca forumda çoğu kişinin yaşadığı voltaj problemleride malum.

DFI'da ise şuana kadar şikayet eden duymadım. Daha iyi OC için daha iyi Ram olayı DFI'da var; doğrudur. FAKAT bu zaten genel bir kural zaten, daha iyi ram olmadan iyi OC diğer anakartlarda da olmaz.

Sonuçta ben 2 kart arasında kalmıştım ve DFI almaya karar verdim. Karar verdim ama iki kartta şuan piyasada yok. Heryeri aradım yok; mavibilgisayar stoklarında gözükmesine rağmen telefon ettim ve onlarda yok dedi. Heryer "Bayramdan Sonra" diyor.
  • Optimum Performans ve Stabilite için: EPOX
    Macera ve Adrenalin için: DFI
  • quote:

Orjinalden alıntı: DAEDALUS

Optimum Performans ve Stabilite için: EPOX

eksik olmuş Optimum Performans ve Stabilite Macera ve Adrenalin için: DFI
  • quote:

Orjinalden alıntı: lykian

sen sanırsam ankaralısın maviden sipariş werdiğine göre o zmn orda bulamadıysan sanawww.gigatek.com.tr ı önericem orda epox ta dfi de war ama elbette bnm tercihimde dfi ultra d den olucak bi haftaya kdr bende o kartın siparişini wericem

Zaten işlemci, ekran kartı ve hd leri gigatekten aldım...
    Ama ellerinde ne epox ne de dfı var şu anda...
    bayramdan sonra diyorlar bakalım aramaya devam...
    Bulursam slı sız Fatal1ty bile alabilirim malesef oda yok piyasada...

• quote:

Orjinalden alıntı: DAEDALUS

Optimum Performans ve Stabilite için: EPOX

ne stabilitesi arkadaş epoxun voltaj dalgalanması sorununu bilmeyen mi var
  • Evet, DFI hem daha stabil, hem OC potansiyeli en iyi anakart. Yani macera olayı sizin işlemcinizin ve Ram'inizin kalitesine bakıyor burda.

Sonuçta OC düşünüyorsanız DFI 1. sırada.

Epox konusuna gelince ise gerçekten bilemiyorum. Stabil ve uyumlu olduğunu sanmıyorum. Gerek benim yaşadığım problemler olsun, gerek forumda duyduğum problemler olsun bütün 9NPA+ izlenimlerimi negatif değerlere çekti. Yani DFI hiç Türkiye'ye gelmeyecek deseler Epox'u yine es geçebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LathspeLL

Evet, DFI hem daha stabil, hem OC potansiyeli en iyi anakart. Yani macera olayı sizin işlemcinizin ve Ram'inizin kalitesine bakıyor burda.

Sonuçta OC düşünüyorsanız DFI 1. sırada.

Epox konusuna gelince ise gerçekten bilemiyorum. Stabil ve uyumlu olduğunu sanmıyorum. Gerek benim yaşadığım problemler olsun, gerek forumda duyduğum problemler olsun bütün 9NPA+ izlenimlerimi negatif değerlere çekti. Yani DFI hiç Türkiye'ye gelmeyecek deseler Epox'u yine es geçebilirim.

Active Armor bende çalışıyor sende çalışmıyor ise bu Epox ile ilgili değil gibime geliyor. Voltaj dalgalanması hemen her anakartta var. Epox'daki problem bu değil aslında fazla voltaj vermesi. Misal DFI'da vdimm'de dalgalanma var. Devam edeyim DFI ile hynix veya twinmos ram çoğu kez sorun çıkartıyor. Yani yüzde yüz stabil olayı hiçbir anakartta yok. Tamam kabul ediyorum extreme bellek alacaksanız gidin DFI alın ama normal bir bellek için bence Epox daha iyi bir şeçim. Fanatiklik yerine uyumu düşünelim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.