1. LG PA70G bir projeksiyonum var. Öyle çok da parlak değildi, çözünürlük bi tık azdı mazdı ama memnun gibiydim. Aama birden mavileri yeşil göstermeye başladı. Değişik kablo, değişik cihaz, değişik bağlantı denedim, düzelmedi. Tamam yeşili seviyor ve koruyoruz ama mavi de önemli... Sizce tamir ettirmeli miyim, yoksa yeni bir projeksiyon mu almalıyım?
2. İlk soruya yenisini al dediğinizi varsarak soruyorum, hangisi? Çok klasik kaçabilir ama bu 3lcdli bir epson mu yoksa yine bir dlp mi? Epson 5200lere baktım, kağıt üstünde 5300ler daha iyi görünüyor ama çok daha ucuzlar?? Onu da anlayamadım tabii ki. Epson başlıklarına baktım belki anlarım diye, benq ile atışma gördüm daha çok, iyice kafam karıştı.
En az 2500 TL, farka değeceğini düşünürsem de en çok 3500 TL veririm. Bana bir tavsiyede bulunur musunuz? Eski cihazımla bu yeni epsonlar arasında çok fark var mıdır? Peki 5200 mü 5300 mü? İlla Epson diye tutturmaya gerek var mı bu fiyat aralığı için? Mavi mi, yeşil mi? vs...
Şimdiden teşekkürler...
5200 ile 5300 arasındaki en bariz fark frame interpolation özelliğidir. Fiyatın daha düşük olması 4k cihazlar çıkacağından full hd cihazlar 2. Planda kalıyor, fiyatının düşmesi kaçınılmazdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
gagafan
kullanıcısına yanıt
cevap için teşekkürler
görüntünün daha akıcı olmasını sağlayan bir özellik bildiğim kadarıyla frame interpolation. 2.200 TLye 5300 bulunabiliyorken 3.200 TLye 5200 almanın fazla bir anlamı yok gibi görünüyor...
quote:
Orijinalden alıntı: zubi_wan
cevap için teşekkürler
görüntünün daha akıcı olmasını sağlayan bir özellik bildiğim kadarıyla frame interpolation. 2.200 TLye 5300 bulunabiliyorken 3.200 TLye 5200 almanın fazla bir anlamı yok gibi görünüyor...
5200 lerin fiyatı güncel değil. Daha ucuz olduğuna bakmayın 5300 daha iyi bir cihaz.