|
Bildirim
|
Absürt sorunların tek adresi, ondan sonra AMD'yi eleştirince karşısındakine fan diyip geçiştiriyorlar.
BFV'e girerken bip sesi var (türünün tek örneği), yeni sürücü kursam bu sefer siyah ekran hatasından oynanmıyor. Bu tip sorunlar düzelmezse bir daha AMD kullanmam, isterse NVIDIA 1000TL daha pahalı olsun. 144hz ekran kullanıyorsam, masaüstünde her seferinde ayar yapıp tazeleme hızını düşürmeye mecburmuyum. |
paranla rezil olma vol.35959849898489484
![]() |
AMD nin ta a....
satın aldığım günden beri oyun oynama hevesimi s.... Rx 5700 adında mal bi ekran kartı kullanıyorum bf5 te 1080p de gpu kullanımı sürekli dalgalanıyor tam adam ile çatışırken yüzde 10lara falan düşüyor Saçma salak işleri en kısa zamanda satıp tekrardan nVidia ya ya geçiş yapacağım Hatta bi an Niyetlendim Üretici firmaya mail göndereyim diye sizin yaptığınızı ürettiğiniz ekran kartının daha suyunda buyunada Ekran kartı yapıyorsunuz oyun oynatmıyor bütün fatura bilgilerini gönderecektim garanti falan filan umrumda değil bu lanet olası ekran kartını aldım benim paramı geri verin diye mail atmayı düşündüm sonra dedim kim uğraşır bunlarla lanet olsun dedim en kısa zamanda satacağım |
Hevesini kırmak gibi olmasında nvidia kartlar böyle bir sorun yaşmadım, yaşayını duymadım. Kart masasütünde komik mhzlerde çalışıyor bellek olsun çekirdek olsun.
|
Menüde saç görünmeme grafik hatası, 19.12.1'de oyuna girereken bipleme sesi, DX12'de stutter'dan oynayamama, yeni sürücüler ile DX11'de siyah ekran no signal hataları, yani kısaca AMD'den iyice soğudum, bundan sonra bedava verseler kullanmam, NVIDIA'da Fast sync Latecy gibi özellikler de daha iyi çalışıyor, abartısız söylüyorum 1080 Ti ile DX12'de bile stutter'sız yağ gibi akıyordu, 1080p benchmark'lardaki 2080 Ti performansı vermesine kandık yaptık bir hata, AMD haysiyetli bir şirket olsaydı en fazla 2 sürücüde tüm hataları çözerdi, kendisine bile yararı olmayandan ne beklenir, 250mm²'lik gpu'ların kazancıyla ceplerini doldurdular, destek desen sıfır kullanıcı dostuymuş yav he he.
|
Ben de hayatımda ilk kez hiç araştırma yapmadan, Vatan'daki sıkı OEM indirimi + ASUS cashback'e kanıp TUF 5700XT aldım rezil oldum. Manta ITX kasada VRAM 106 dereceleri gördü. Şimdilerde de Chrome'da ekranı sürüklerken siyah ekran hatası alıyorum. 5700XT yüzünden çok sevdiğim kasamı kullanamaz oldum. ITX anakartı ATX kasada kullanıyorum artık.
|
Bu sorun ile ve okuduklarımların neticesinde tüm inceleme kanalları ve donanım sitelerinin bir şekilde AMD tarafından kollandığını düşünüyorum. İlk sayfada verdiğim REDDIT ve AMD'nin kendi forum sayfasında bu kadar sorun yaşayan olmasına rağmen bu sıkıntıyı yazan çizen inceleyen kaç site var? Neredeyse yok. Tüm sayfalar ve siteler oyun performansı paylaşıyor, oyun için kart süper bu kısımda bir sorun yok ama masaüstünde oyundaymış gibi bellekleri çalıştırması? Bu net bir sorundur ve kullanıcıların bundan malesef haberi yok.
|
Aynı sıkıntı Nvdia kartlarda da raporlanmış fakat adamlar 10 gün içinde tek monitör için olan driver'ı, 2 ay sonra çoklu monitör ile ilgili olan driver'ı yayınlamışlar.
AMD ise attığım mail'e verdiği cevapta bu bir sorun değil diyor. Biz neye bulaştık cidden ![]() ![]() Link;https://community.amd.com/message/2921645?q=memory&messageTarget=all&start=150&mode=comments |
Size katılıyorum gerçekten haklısınız zaten uğraşmaktan iyice bıktım ikinci elden satıp tekrardan nVidia Satın alacağım hiç Uğraşamam artık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Şubat 2020; 9:56:51 > |
|