Şimdi Ara

EPSON 895 KARTUŞ DOLUMU MÜMKÜN MÜ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimde fotoğraf basmak için kullandığım Epson Stylus Photo 895 printer var. Zamanın en iyi printer 'larındandı. Hala da işimi görüyor ancak kartuşları çok pahalı. T007 ve T008 siyah ve renkli kartuş kullanıyor. İkisi toplam 40 Euro civarında. Bir süredir kartuş alamadığım için kullanamıyorum. Muadil kartuşlar denedim, ancak verim alamadım. Örneğin Printlab marka kullandım ama renkler kötü çıkıyor ve kağıt üstünde dayanıklı değil.

Benim sorum chip resetter kullanarak bu kartuşları doldurup kullanabilirmiyim? Güvenilir ve iyi sonuç verecek kartuş mürekkebini nereden satın alabilirim ?

Yoksa hiç uğraşma yeni bir printer mı al dersiniz, fakat kartuş doldurma sorunu yeni printerlarda da var. Dolumu kolay fotoğraf kalitesi yüksek bir marka/model öneriniz olabilir mi ? (Çok fonksiyonlulardan, olmuşken scanner özelliği de olsun istiyorum. )

• Buradan bakabilirsin dolduruluyor sanırım.
    (Bu konuda bilgim yok onu belirteyim sadece yardım amaçlı yazıyorum)

http://www.refillinstructions.com/

renkli:http://www.printerfillingstation.com/Ink_Refills/Epson/19E.htm
    siyah: bulamadım, belki ikisi aynı sayfadadır.
  • artık yeni eski butun epson kartuslar kolayca doluyor
    gecen gun bir siteye rastladim, eski (7pin) ve yeni(9pin) tip kartuslarin hepsinin dolan tipleri var. ben de 0711,712 713 714 serisi kartuslar vardi.(9 pinli) bir takim 4 tane siparis verdim (40 milyon falandi) ertesi gun elime gecti. doldurmasi da cok kolay kullanmasi da. resetleyici gerektirmiyor. yaziciyi acip kapadiginizda butun kartuslar dolu gozukuyor.
    eskiden cok ugrastim 611, 481 serisi kartuslar icin. kac tane parcaladim icine baktim nette okumadigim yer kalmadi herbiri farkli. 611 le 612 bile farkli yapida. bu yuzden 2 tane 3650 yazici bozdum hurda halinde duruyor evde.
    bu yontem super. 1dk dan az suruyro doldurmasi. resetleyici gerektirmemesi de ayri bir guzellik. zaten resetleyici fiyatina neredeyse tam takim. muadil kartuslarla ayni fiyata geliyro ki cogu muadil de dolmuyor, dolsa bile resetleyici gerekiyro ikidebir.
    CISS ler de problem yasadim ben murekkep kacirdilar, yapistirmak zorunda kaldim, bizim ufakligin ayagi takildi hortumlarina hepsi yere dokuldu ugras dur. Gecen gun bir arkadasa CISS aldirdim, chip i eskiymis upgrade degilmis uyumlu degil diye error verdi yazicisi.
    bu yeni model dolan kartuslar guzel valla, yeni oldugu icin guncellenmis chipler varmis uzerinde.takar takmaz epson kartus muamelesi yapti benim printer :)
    HP 363 ve Canon falan icin de var isteyen olursa.
    adresi www.dolankartus.com
    ben komisyon almiyorum haberiniz olsun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.