Şimdi Ara

EPSON almayı düşünenler DÜŞÜNMESİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
18.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr.Teknik

@Faruk
    Mesajiniz cok reklam kokuyor, kusura bakmayin.

Üye olduğum tarihe bakarsan Cescesor'dan gelip mürekkepleri övmediğimi anlarsın. İnkar etme zahmetine bile girmiyorum.

Geçen hafta arkadaş her bir kafa temizlemede Epson 2 ml mürekkep harcıyor dediği için böyle bir inceleme yaptım.
    Ev kullanıcılarına renkli lazer tavsiye etmek akla mantığa sığacak bir laf değildir. Benim yazıcı + en az 3 yıl yetecek mürekkeplere harcadığım para 200 küsür lira iken bana sadece yaıcı maliyeti bundan daha fazla olan bir çözüm önerisi sunuyorsanız kaç yıldır hangi sistemi kullandığınızı umursamadan mesajınıza gülüp geçerim.
    Ben sizin babanınızım, ben ne dersem o olur diyen komik papyonlu şarkıcı gibi triplere girmeye gerek yok. Bunları yazmak söylediklerini daha inandırıcı bir hale sokmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk

quote:

@Faruk
    Mesajiniz cok reklam kokuyor, kusura bakmayin.

Üye olduğum tarihe bakarsan Cescesor'dan gelip mürekkepleri övmediğimi anlarsın. İnkar etme zahmetine bile girmiyorum.

Geçen hafta arkadaş her bir kafa temizlemede Epson 2 ml mürekkep harcıyor dediği için böyle bir inceleme yaptım.
    Ev kullanıcılarına renkli lazer tavsiye etmek akla mantığa sığacak bir laf değildir. Benim yazıcı + en az 3 yıl yetecek mürekkeplere harcadığım para 200 küsür lira iken bana sadece yaıcı maliyeti bundan daha fazla olan bir çözüm önerisi sunuyorsanız kaç yıldır hangi sistemi kullandığınızı umursamadan mesajınıza gülüp geçerim.
    Ben sizin babanınızım, ben ne dersem o olur diyen komik papyonlu şarkıcı gibi triplere girmeye gerek yok. Bunları yazmak söylediklerini daha inandırıcı bir hale sokmuyor.

Bu mesajı yazdığınız için sayın faruk size teşekkür ederim.ayrıca bir kullanıcı bir firmadan ürün aldığında ondan memnun kaldı ise burada yazmalı yazmassa bu forumların ne amacı kalır ki...bir kişi bir firma ile yaşadığı kötü durumu yazınca çok normal oluyor firmanın verdiği ilgi ve alaka + kaliteyi yazınca nedense reklam oluyor.
    Lazer yazıcı konusuda çok doğru.ev kullanıcısı lazeri ne yapsın.ben bedava verseler hatta üstüne para verseler evime lazer yazıcı sokmam.

• Hahahahah
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: civalı sokak lambası

Renkli ciktiya ihtiyaci olan ev kullanicilari icin dr.teknik ne tavsiye eder.

Ne siklikla kullanacaksiniz?
    Renkli sart ise az kullanacaksaniz en ucuzundan, cok kullanacaksaniz epson olanindan. Cok nadir renkli cikti aliyorsaniz (3-5 sayfa) internet cafe veya kirtasiyelerde halledin.
    Laser printer alan ev kullanicisi omur boyu rahat eder.

yahu evde renkli yazıcı lazım çocuklar renkli yazıcı istiyorlar iş yerinde at gibi bitane renkli lbp5050 var eve alıp konurmu bu toner sorunu da cabası 1 rengi 200 lira civarı alacan birmeyen kartuşlu yazıcı çıkarsın dursunlar çıktıları
    hp vardı 21-22 numara kartuşlu hababam bitiyordu dur oğlum-kızım boşa çıkarma renkli yine bitti dolum yaptır çalışmaz siyahları gri verir yenisini al doluma götür dolupcu abi bunlar artık ömrünü doldurmuş sana yenisini verelim sonra bittiğinde doldururuz (halbuki yeni) yeni bitmiş kartuşu ver değişsin eski çalışmayan gelsin ya yazarken bile sinirlerim bozuldu bide lazer al oldu int cafeye git oldu tavsiyenize uyacagıma emin olun
    he he he

• Eğer arada sırada renkli baskıya ihtiyacını zvarsa bile renkli lazer yazıcılar mürekkeplilerden daha uygundur. Zira artık renkli lazeryazıcıların bile ilk satın alım maliyetleri çok düştü. Aynı toner kartuşunu uzun süre kullanmaz iseniz bile baskı alalbilirsiniz. Bunu mürekkep ile yapmak mümkün değil. Pahalı bir renkli lazer için ise söyledikleriniz kesinlikle doğru. Bazan 250-300 lira aralığında renkli lazer bulunabiliyor, benim yorumum bunlara göredir. Resim baskısı isteyenlere ise inkjet tavsiye ederim, baskı kalitesinde daha iyidirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygi

Eğer arada sırada renkli baskıya ihtiyacını zvarsa bile renkli lazer yazıcılar mürekkeplilerden daha uygundur. Zira artık renkli lazeryazıcıların bile ilk satın alım maliyetleri çok düştü. Aynı toner kartuşunu uzun süre kullanmaz iseniz bile baskı alalbilirsiniz. Bunu mürekkep ile yapmak mümkün değil. Pahalı bir renkli lazer için ise söyledikleriniz kesinlikle doğru. Bazan 250-300 lira aralığında renkli lazer bulunabiliyor, benim yorumum bunlara göredir. Resim baskısı isteyenlere ise inkjet tavsiye ederim, baskı kalitesinde daha iyidirler.

Rakam ne olursa olsun evinde öğrenci bulunuyorsa lazer a-lın-maz.alıp ne yapabilir ki....kocaman makineyi nereye koyacaklar.ayrıca oluşturduğu sesde cabası....

• Laser printer alan ev kullanicisi omur boyu rahat eder.
    anlamakta zorlanıyorum mesajımı okursanız renklinin gerekliliği konusunda detay olduğunu göreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih37 -- 12 Şubat 2012; 19:31:19 >
  • Yeni lazerler oldukça küçük, tercih elbette kullananan bağlı. Sekiz yıl önce aldığım renkli lazer yazıyı ki, sizinde belirttiğiniz gibi büyük ve gürültülü bir yazıcı, İlk dönem bayağı bir baskı almama, daha sonra ise nisbeten az baskı almama rağmen hala üstündeki orijinal baskı kartuşları bitmedi. Bu arada en az 3 inkjeti hurdaya yolladığımı ve bunların üzerinde biri hariç hep orijinal kartuş kullandığımı hatırlıyorum.
  • @semih37 sizi kastetmedim, mesajlar ust uste gelince oyle anlasildi. Mesele yok. Ayni seyi anlatmak istiyoruz aslinda ama AnlaMAMA sikintisi cekenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygi

Yeni lazerler oldukça küçük, tercih elbette kullananan bağlı. Sekiz yıl önce aldığım renkli lazer yazıyı ki, sizinde belirttiğiniz gibi büyük ve gürültülü bir yazıcı, İlk dönem bayağı bir baskı almama, daha sonra ise nisbeten az baskı almama rağmen hala üstündeki orijinal baskı kartuşları bitmedi. Bu arada en az 3 inkjeti hurdaya yolladığımı ve bunların üzerinde biri hariç hep orijinal kartuş kullandığımı hatırlıyorum.

sayın saygi önereceğiniz renkli küçük lazer yazıcı varmı?
  • Dediğim fiyat aralığında bulursanız; PHASER 6000B RENKLİ LAZER YAZICI olabilir . Aynı şekilde rekabetçi fiyatla satıldığı durumda HP ve Samsung'un giriş seviyesi yazıcıları olabilir. Önerim ancak fiyatı uygun olduğunda geçerli. Gidin 400 liraya bu yazıcıları alın demiyorum.
  • Ürün boyutları (G x D x Y) 399,6 x 402,1 x 251,5 mm
    HP Color LaserJet CP1025 CE913A
    HP Color LaserJet Pro CP1025 Yazıcı; Önceden yüklenmiş tanıtım amaçlı 500 sayfalık siyah, camgöbeği, macenta ve sarı HP LaserJet yazıcı kartuşları
    fiyat 300 lira buna toner dolumu yapılabiliyormu bilmiyorum
    xerox phaser boyutları da iyiymiş fotokopi ve tarayıcısı yok herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih37 -- 12 Şubat 2012; 19:59:00 >
  • Epson 830 almak üzereydim. yazılarınızı okuyunca dura kaldım. Ayda 80-90 renkli fotoğraf çıktısı alacağım. Paso kartuş parasımı ödemem gerekecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih37

Ürün boyutları (G x D x Y) 399,6 x 402,1 x 251,5 mm
    HP Color LaserJet CP1025 CE913A
    HP Color LaserJet Pro CP1025 Yazıcı; Önceden yüklenmiş tanıtım amaçlı 500 sayfalık siyah, camgöbeği, macenta ve sarı HP LaserJet yazıcı kartuşları
    fiyat 300 lira buna toner dolumu yapılabiliyormu bilmiyorum
    xerox phaser boyutları da iyiymiş fotokopi ve tarayıcısı yok herhalde

Kucuk renkli laser dusunenler samsung clp-300'e baksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamtamamca

Epson 830 almak üzereydim. yazılarınızı okuyunca dura kaldım. Ayda 80-90 renkli fotoğraf çıktısı alacağım. Paso kartuş parasımı ödemem gerekecek?

Hayır dolan kartuş kullanarak baskı maliyetinizi minimum seviyeye düşürebilirsiniz.bu makineler Epsonun son çıkardığı bayâ gelişmiş makinelerdir.her türlü ihtiyacınızı karşılar.
  • 830larda kartuş dolumu yok diyorlar ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamtamamca

830larda kartuş dolumu yok diyorlar ama?

Epsonun hiçbir orjinal kartuşu dolmuyor ki....

Dolan kartuş alıp istediginiz kadar dolum yapabilir ve kullanabilirsiniz.Dolan kartuş alacağınız zaman benimle iletişime geçerseniz size yardımcı olurum.
  • Arkadaşlar iyi geceler, bilişim dünyasıyla arası iyi olan bir öğretmenim, bir yandan akademik kariyer bir yandan da öğrencilerim için çeşitli etkinlikler hazırladığım için daha yoğunluklu olarak siyah beyaz, haftada 2 defa da 40-60 sf renkli döküman alma durumunda olan biriyim. EPSON ACULASER CX11NF RENKLİ LAZER YAZICI (TARAYICI FOTOKOPI) almayı düşünüyorum. Ne dersiniz? Önerir misiniz? Alternatif önerilerinize de açığım. Araştırmalarıma göre tonerlerin her birini 40-50 Tl'den doldurabiliyormuşum. İkinci el ya da sıfır farketmez. Fiyat aralığı 400-600 TL civarı düşünüyorum. Değerli fikirlerinizi bekliyorum...
  • Bende yazıcı alma arefesindeyim düşündüğüm model px730 ama 1.5 pl baskı kafasına sahip olduğu için ve türkiyede 1 ve 1.5 pl yazıcılara birebir uyumlu mürekkep bulunmadığı için biraz çekiniyorum siz ne dersiniz yada 2pl olduğu için tıkanma sorunu daha az olur düşüncesiyle sx620 veya sx525 serilerinden hangisini alıp sorunsuz kullanabilirim acaba yoksa lazermi alınmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okemin -- 15 Şubat 2012; 12:04:21 >
  • Up!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.