Şimdi Ara

EPSON`dan bos cikti aliyorum lutfen yardim edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
70.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk alıp taktığımda okuyordu sonradan okumamaya başladı. Var mıdır bir çözümü?
  • orhanc3lik kullanıcısına yanıt
    Nasıl düzeltebilrim? İlk aldığımda tanıyordu.
  • orhanc3lik kullanıcısına yanıt
     EPSON`dan bos cikti aliyorum lutfen yardim edin Böyle bir hata veriyor hocam.
  • Kagit sikismis diyor patenin altina etrafina bir bakin bi sallayyin icinden tikirti gwliomu bise dusmuste olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dolan kartuşları takınca bu hatayı alıyorum. Çok ilginç
  • Sorun çözüldü bu arada, tabii şimdilik umarım ilerde sıkıntı yaşamam. Çözümü ise firmayı arayıp değişim talep etti, anında değişim yapıp bana aynı kartuşların sıfırını gönderdiler. Buradan bitmeyenkartuşa teşekkürler.

Yeni kartuşlar geldikten sonra takmadan önce solüsyon ile güzelce temizledim kafayı ve akan mürekkep neredeyse selpağı kapladı o derece :D Daha sonra kartuşları takıp kafa temizleme işlemi yaptım ve sorun düzeldi. Şu an sıkıntısız kullanıyorum. Eğer ola ki solüsyon işleminden sonra kafa temizliği yapıp hala nozzle problemi yaşıyorsanız; yazıcıyı kapatıp bir 12 saat kadar bekleyin, daha sonra açıp tekrardan kafa temizliği yapın, sorun çözülür büyük ihtimalle. Art arda kafa temizliği yapmak çözüm olmuyor maalesef, onu öğrenmiş oldum.
  • 15 günlük epson 3160 yazıdan onbeş günde 6 çıktı aldım bugün 7 çıksa gariplikler oldu yazmadı pembe renk yazdı şimdide siyah yazının bazı satırlarını silik yaziyor.. Daha 15.gününde ve 7. Çıktısında yaptı bunu epson 3160..

Sebebi hakkında fikri olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baristatales B kullanıcısına yanıt
    Ltfn program elinde olan varsa tekrar paylaşabilir mi? Yazıcımı çöpe atmadan önce bunu da denemek istiyprum.

• Iyi günler Epson L220 yazıcım kağıdı alıyor ama boşver çıkarıyor. Aslında bir süredir boşta duruyor tanklar da boş. Sorun nedir bile var mı. Bir ped sorunu gördüm forum da bir de kafalarında tıkanma olabilir mi

• holyland H kullanıcısına yanıt

Dostum merhaba Epson yazıcıdaki problemi nasıl çözdün yardımcı olabilir misin aynı problemi şu anda yaşıyorum günlerdir sorunu çözemedim teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.