Şimdi Ara

epson dx3850 muhtemel yazıcı kafası sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba benim uzun süredir kullanılmayan epson dx3850 yazıcıma yeni dolan kartuşlar aldım kullanmaya başladım neyse ama bi problem olduğu belliydi ilk kartuşları taktığımda ve yazıcıyı başlattığımda hani önce bi sağa sola gider en son en sağdaki park yerine oturur bu son işlemde tam yerine oturmadan bütün ışıkları yanıp sönüyodu kırmızlar ve yeşiller sonra kartuşları çıkarıp teker teker tanıttım oldu artık yazdırıyodu ama yazdırırken black ink only seçeneğini seçtiğimde cok silik ve kesik kesik yazdırıyodu ssc utility service programından black cartridge head cleaning yapayım dedim tam başladı yapmaya o acayip sesler gelmeye başladı sanırım temizleme sesleri ama o anda tüm ışıklar tekrar yandı "General Error" hatasını verdi. aslında bunu daha once windows üzerinder yazıcı ayarlarından bakım kısmından da yaptığımda da böyle olmuştu. ve en son olay da şu: oyle boyle yazdırmaya başladı bu işte black ink only seçeneğinde mesela tam kağıdı alıyo yazmanın orta yerinde ışıklar tekrar yanıp sönmeye başlıyo hepsi birden yani sanırım siyah kartuş kafasında bi tıkanma gibi bişey mi var????????? yani sanırım dediğim böyle düşünmeye başladım olabilir mi? şimdi nozzle man falan almayı düşünüyorum ama sorun o değilse bosuna masraf? şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok mu yardım edecek?

• nozzle man ile kesik kesik yazma sorununa çare bulmuş olursun.

kartuş tıkalı da olsa içinde hiç mürekkep olmasada o yazmaya çalışır kağıt alır verir kafa gider gelir..
    temizleme işlemi yaparken hata verdi dediniz. belki yazıcı pad hatası dediğimiz atık mürekkep tankı dolmuştur.. bütün ışıklar yanar söner bu pad hatasındada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziper_gazi_

nozzle man ile kesik kesik yazma sorununa çare bulmuş olursun.

kartuş tıkalı da olsa içinde hiç mürekkep olmasada o yazmaya çalışır kağıt alır verir kafa gider gelir..
    temizleme işlemi yaparken hata verdi dediniz. belki yazıcı pad hatası dediğimiz atık mürekkep tankı dolmuştur.. bütün ışıklar yanar söner bu pad hatasındada.

ama pad hatası dediginiz sey olunca ekranda pad hatası diye belirtmez mi? benimkinde general error diyo butun yazmaları iptal edin yazıcıyı kapatıp acın diyo ayrıca black ink only secenegini isaretledigimde oldu bu hatalar o tik'i kaldırınca yazdırıyo ama yesile yakın bi tonda yazdırıyo sorunsuz yani hani pad hatası olsa hic yazdırmaması gerekmez mi? ve bu sscl programının reset counter protection ve reset all counters gibi seceneklerinin hepsini uyguladım

• ben bu işin videosunu cektim bi bakabilir misiniz? bu ışık yanma hatasını verince kartuşları cıkarıp tekrar takayım diyorum bu seferde kafa gidip gelio en sonda yerine oturmuyo ve ısıklar yanıp sonuyo kartuslar dolan kartus acaba kartuslarla alakası var mı diyorum ama bazende normal yazıo, yani sonuc olarak bazen yazıo bazen tık die duruo ve butun ısıklar yanıo videoda kartus degisimi sonrası olayı gosterdim

http://www.youtube.com/watch?v=P1xlYKf_tYM&feature=youtu.be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.